SORGUN BELEDİYE SPOR VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

SORGUN BELEDİYE SPOR VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

YOZGAT – AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor Voleybol takımı kupa ve lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Sabahları kondisyoner gözetiminde ağırlık çalışmaları yapan Sorgun Belediyespor, öğleden sonra ise pas ve manşet çalışmaları yapıyor.

Sorgun Belediyespor Başantrenörü Bahadır Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada13 Temmuzda başladıkları çalışmalara, ara vermeden devam ettiklerini, bu gün yapılan antrenmandan sonra oyunculara bayram sonuna kadar izin vereceklerini belirtti.

Aksoy, Kurban Bayramı sonrasında takıma katılacak olan Lazar Ciroviç ile tam takım çalışma olanağı bulacaklarını ifade ederek “Oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu gün 4 günlük bir izine çıkacaklar. Pazartesi akşamı tekrar toplanıp, Salı gününden itibaren çalışmalara devam edeceğiz. Bilindiği gibi ilk maçlarımızı Türkiye Kupası’nda oynayacağız. 4-6 Eylül tarihlerinde 4’erli gruplar halinde yapılacak kupa maçlarında hedefimiz bir üst tura çıkmak. Zaten hemen ertesi hafta da lig başlayacak. Biz de günde yaptığımız çift antrenmanlarla o güne kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

Aksoy, oyuncularının antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz koronavirüs salgını nedeniyle normal lig maçları sonrası play out ve play off maçları oynanmadı. Bu nedenle oyuncularımız yaklaşık 5 aydır antrenman yapmıyorlardı. Şimdi onların yeniden forma girmeleri için zamana ihtiyacımız var. Şimdi ligin başlamasına yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre var. Bu süre onların forma girebilmeleri için yeterli olacaktır. Bu sene iyi bir kadro kurduk. Yabancı oyuncularımızla birlikte daha üst sıralar için mücadele edeceğiz. Ben şimdiden tüm taraftarlarımızın, sporseverlerin ve Sorgunluların Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” (sorgunpostasi.com)

04/08/2020 20:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ