SEDEF’DEN BOZOKSPOR AÇIKLAMASI: TAKIMI ORTADA BIRAKMAYACAĞIZ

SEDEF’DEN BOZOKSPOR AÇIKLAMASI: TAKIMI ORTADA BIRAKMAYACAĞIZ

MHP Yozgat milletvekili Ethem Sedef  bu sezon 3.lige çıkan Yozgat Belediyesi Bozokspor’un durumuna ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bozoksporu ortada bırakmayacaklarını belirterek “Şehrin takımı ile ilgili her türlü sorumluluk, Yozgatlıyım diyen herkesin üzerinedir. Geri durmayız, bize dokunmasın, zahmeti ile uğraşmayalım diyemeyiz ancak hem mevcut Yönetim, hem de daha önce üzüntüsünü yaşadığımız Yozgatspor FK 1959 takımının başkan ve yönetimi birbirlerine gönderme yapmaktan vazgeçip takımın geleceği adına net bir karar alması gerekiyor. Geç Kalınıyor! bu konuyu siyaset ve şahsi meseleler üzerinde görmek gerekiyor. Ya maddi manevi bu yükü taşıyacak işadamları ile yola devam edilecek ya belediye başkanı uhdesinde bir yönetim kurulup devam edilmeli ya da mevcut yönetimin alacağı sorumluluk ile geleceğe bakılmalı.”dedi.

Sedef, açıklamasında daha sonra  aynen şu ifadelerini kullandı :

“Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat milletvekili olarak her halükarda yönetim kim olursa olsun bize düşen ne olursa olsun tüm kurul ve kuruluşlarımız ile birlikte Bozoksporun başarısı için her türlü desteği vermeye hazırız.Kimsenin şüphesi olmasın ki şehrin takımını ortada bırakmayacağımız gibi yapamayacağımız fedakarlık da yoktur.

Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız, STK Başkanlarımız ve Bozok Spor yönetimi ile birlikte bir araya gelerek, en kısa sürede bir karar almalıyız.”

01/07/2024 04:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ