MİLLİ GÜREŞÇİMİZ KAYAALP’E YILIN SPORCUSU ÖDÜLÜ

MİLLİ GÜREŞÇİMİZ KAYAALP’E YILIN SPORCUSU ÖDÜLÜ

Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenen Yılın Sporcusu” ödülüne  layık görüldü.

Yozgat’ın dünyaca ünlü milli güreşçisi  Rıza Kayaalp’e ödülü Volkswagen Arena’da  düzenlenen törende verildi. Hemşehrimiz Kayaalp,Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden aldı.

TÖRENDE DİĞER  ÖDÜLER DE  DAĞITILDI

Gilette-Milliyet’in diğer ödüllerini kazanan takım ve sporculara da ödülleri törende dağıtıldı.

Gillette-Milliyet Yılın Takımı Ödülü’nü  A Milli Takım adına Kaptan Emre Belözoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’den aldı.

Yılın Antrenörü Ödülüne layık görülen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneşe 66. Gillette-Milliyet Yılın Antrenörü Ödülü’nü, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören verdi.

66. Gillette-Milliyet Yılın futbolcusu  Ödülü’ne de  Leicester City ve A Milli Takımımız’ın yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü kazandı. Söyüncü’nün Ödülünü menajeri Utku Canikli, Türk futbol tarihinin en önemli teknik direktörlerinden Mustafa Denizli’nin elinden aldı.

05/11/2020 20:08
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ