KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDAN YOBÜ’YE 1 ALTIN,3 BRONZ MADALYA

KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDAN YOBÜ’YE 1 ALTIN,3 BRONZ MADALYA

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 9-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Üniversitelerarası Kick Boks Şampiyonasında Bozok Üniversitesi 1 altın 3 bronz madalya kazanarak  şampiyonaya damga vurdu.

 Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin başarılı şekilde temsil ettiği şampiyonada dönem başından itibaren Kick Boks milli takım antrenörleri teknik direktör Öğr. Gör. Ahmet Kaşık ve Öğr. Gör. Metin Gümüşay nezaretinde çalışmalar da yapan öğrenciler milli sporcumuz Betül Zararsız üç zorlu rakibini üstünlükle yenerek altın madalyayı almaya kazandı. Turnuvada kıyasıya mücadeleler sonucunda Yağmur Türkoğlu, Esra Gizem Şahin ve Duygu Akbulut ise bronz madalya kazanarak Türkiye 3.’sü oldu.

 Böylesi büyük ve önemli şampiyonaya katılan sporcu öğrenciler,Bozok  üniversitisini  temsil etmenin gururunu yaşarken gerçekleşen turnuvanın hayatlarındaki en özel anlardan bir tanesi olduğunu belirterek madalya kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirttiler.

13/05/2023 01:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ