İLHAN ÖZBAYIN TALEBELERİ  ÖZEL TURNUVADA GÖZ DOLDURDULAR

İLHAN ÖZBAYIN TALEBELERİ ÖZEL TURNUVADA GÖZ DOLDURDULAR

İlhan Özbay Spor Kulübü’nün daveti üzerine Yozgata gelen Akdağmadeni Kayserispor düzenlenen turnuvada Yozgatlı minik sporcular  yetenekleriyle göz doldurdular.Yozgatsporun unutulmaz isimlerinden biri olan İlhan Özbay Yozgatta etkili bir organizasyonu gerçekleştirerek şenlik havasında geçen turnuvada Yozgatlı minik topçuların yeteneklerini test imkanı buldu.

Yozgatta geleceğin  sporcularını yetiştirmek, onlara futbolun inceliklerini öğretmek için  kurduğu spor kulübüyle Yozgatlı minikleri geleceğe hazırlayan İlhan Özbay, Akdağmadeni Kayserispor Kulübü’nün misafir olarak katıldığı 2006-2016 yaş grubunda oyuncular için düzenlenen turnuvanın oldukca yararlı geçtiğini belirtti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan  İlhan Özbay, Çamlık Otel Sahibi Mehmet Yemenoğlu’nun turnuvaya verdiği katkıya teşekkür ederek  bu tür organizasyonların çocukların gelişimine büyük katkı yaptığını söyledi. Pandemi sonrasında yeniden idmanlarına başladıklarını, fırsat buldukça da maç yaptıklarını belirten Özbay, şunları söyledi :

“Biliyorsunuz çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini kazanmaları, eksikliklerini gidermeleri açısından maç yapmaları çok önemlidir. Biz de dost Kulübümüz Akdağmadeni Kayserispor Kulübü’nü Yozgat’a davet ettik. Onlar da bu davetimizi geri çevirmeyerek buraya geldiler. Şenlik havasında bir turnuvaya imza attık. 2006 ile 2016 dogumlu bütün yaş gruplarinda şenlik şeklinde hem sporcularımızın gelişimi hem de güzel vakit geçirmelerini sağladık. Yeni arkadaşlıklar yeni dostluklar edinmelerine de yardımcı olduk. Biliyorsunuz spor çocuklarımızın fiziksel gelişimine yardımcı olurken, sosyal ve kültürel olarak da gelişmelerini destekliyor. O nedenle bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Fırsat buldukça da devam ettirme arzusundayız”

21/06/2021 21:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ