BELEDİYE BOZOKSPOR  7’DE 7 YAPTI, YOZGATSPOR 1959 FK YİNE YENİLDİ

BELEDİYE BOZOKSPOR 7’DE 7 YAPTI, YOZGATSPOR 1959 FK YİNE YENİLDİ

Yozgat’tan iki takımın katıldığı Bölgesel Amatör lig 6.gurupta puan mücadelesi sürüyor.Bu hafta Yozgat Belediyesi Bozokspor ligin 9.haftasında Kırşehir Mucurgücünü de yenererek galibiyetler serisine bir yenisini daha eklerken guruptaki diğer takımımız Yozgatspor 1959 FK ise Kayserinin Hacılar Erciyesspor takımına deplasmanda 1-0 yenilerek 3 puan daha kaybetti.

BOZOKSPOR 3 PUANI 3 GOLLE KAZANDI

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 9’uncu haftasında kendi evinde  konuk ettiği  Mucurgücü’nü rahat yendi.Yozgat Belediyesi Bozoksporun  gollerini  Osman , Sergen ve  Semih kaydederek taraftarlarını sevindirdi.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, Mucurgücü karşısında aldığı bu galibiyetle  7 ‘de 7 yaparak lider Sincansporun peşini bırakmadı. Kırmız-siyahlı takım aldığı 3 gollü Mucurgücü galibiyetiyle puanını  22’ye yükselterek ikinci sıradaki şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

YOZGATSPOR TARAFTARLARINI YİNE ÜZDÜ

Bölgesel Amatör Lig 6. Grubunda mücadele eden  Yozgatspor 1959 FK, ligin 9’uncu haftasında  deplasmanda karşılaştığı  Hacılar Erciyesspor  maçını da kaybetti. Kayseriden eli boş dönen kırmızı-siyahlı takım  taraftarlarını yine üzdü.

Taraftarlar, Hacılar Erciyesspor’a 1-0  yenilerek  10 puanda kalıp 8’inci sıraya düşen Yozgatsporda  yönetimin kötü gidişatı durdurmasını istiyorlar..

29/11/2022 00:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ