ASKF YÖNETİMİNDEN MİNİK SPORCULARA ÇİKOLATALI ve MASKELİ ZİYARET

ASKF YÖNETİMİNDEN MİNİK SPORCULARA ÇİKOLATALI ve MASKELİ ZİYARET

Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilde faaliyette bulunan İlhan Özbay,2020 Gençlik Spor Kulübü ve Yozgat Spor Futbol Okulu sporcu ve teknik heyetini antrenmanlarında ziyaret ederek, sporculara maske dağıttı, çikolata ikramında bulundu.

ASKF Başkanı Hakan Bektaş, sporculara kısa bir konuşma yaparak korona salgınına karşı; maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uymalarını istedi. Başkan Bektaş, “ bu zorlu süreçte pandemi kurallarına uyarak spor yapın, sağlıklı kalın” mesajını verdi.
ASKF Yönetimi; İlhan Özbay, 2020 Gençlik Spor Kulübü, Teknik heyetinde yer alan İlhan Özbay, Avni Yılmaz , Serhat Akdeniz ,Yavuz Selim Ekinci’ye,Yozgat Spor Futbol Okulu Teknik heyeti İlhami Ünal,İsmail Ekici, Şükrü Köksal, Nadir Gencel, Süleyman Kozan ve Mehmet Avşar’a sosyal sorumluluk projelerinin en önemlilerinden biri olan sporu, futbolu ülkenin geleceği olan çocuklara ve gençlere sevdirdikleri için teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca; Pandeminin seyrine göre ilçelerdeki futbol okulları birlikte minikler Turnuvaları düzenlenmesi için karar verildi.

14/09/2020 19:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ