AKDAĞMADENİ GÜCÜ SPOR , YEREL LİGDE 5 KATEGORİDE OYNAYACAK

AKDAĞMADENİ GÜCÜ SPOR , YEREL LİGDE 5 KATEGORİDE OYNAYACAK

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Sivas Spor Okulu Başkanı ve aynı zamanda Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak 2024 sezonunda U11, U12, U13, U14 ve U15 yaş gurubu kategorisinde yerel lige katılacaklarını açıkladı.

Başkan Aydoğmuş, "Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü bir dönem için değil, Türk Futbolunda Yozgat'ın markası sporun altyapısı olmak için kurulmuştur." dedi.  Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Sivas Spor Okulu olarak 8 -15 yaş arası sporcu öğrencilerle başarılı bir dönem geçirdiklerini söyleyen başkan Aydoğmuş şunları söyledi :

 "Geride bıraktığımız yaz sezonunda "Yozgat'ta Dostluk Gelişecek" sloganıyla Yozgat il ve ilçeler arası turnuvalar yaptık, hazırlık maçları düzenledik. Ardından sporcularımızı Süper Lig takımlarımızdan Konya Spor tarafından Konya'da düzenlenen 3 günlük kampa gönderdik. Daha sonra Sivas Spor tarafından Sivas'ta düzenlenen 3 günlük turnuvaya katıldık. Her iki kampta da başarılı sonuçlar elde ettik ve sporcu öğrencilerimiz için çok büyük deneyim oldu"

Yeni sezonda da eğitime ara vermeden devam edeceklerini dile getiren başkan Aydoğmuş açıklamasını şu şekilde sonlandırdı :

 "Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak 8-15 yaş arası sporcu öğrencilerimizle 2023-2024 sezonunda da haftada 3 gün Sivas Spor Okulu bünyesinde eğitimlerine devam edeceğiz. Başta, antrenman sahalarını ve yüzme havuzlarını gençlerin hizmetine sunan, sporculardan hiçbir hizmeti esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve Akdağmadeni Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'ne, sporcu öğrencilerimizle yakından ilgilenen Kulüp Koordinatörümüz İsmet Yaşar'a, Antrenörlerimiz Hakan Altın ve Seyit Ali Altın ile ailelere teşekkür ediyorum."

29/09/2023 22:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ