AK GENÇLİKDEN GENÇLER ARASINDA FUTBOL TURNUVASI

AK GENÇLİKDEN GENÇLER ARASINDA FUTBOL TURNUVASI

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları,Yozgatta 15-25 yaş arası gençlerin ve 15 takımın katılacağı “  AK Gençlik Yozgat Turnuvası “adıyla başlattığı futbol turnuvasına start verdi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti il gençlik kolları başkanı Yaşar Taşdemir, 15 takımlı turnuvada 22 maç oynanacağını  belirterek  şu bilgileri verdi :

“AK Parti Gençliği olarak Genç kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve sporun kardeşlik dostluk ve yardımlaşmayı gerektirdiğini hatırlatmak istedik. Bunun ilkini yapmaya başladık ve bundan sonrası içinde Yozgat ve 13 ilçesiyle bu işi daha büyük çaplı yapacağımızı Genç kardeşlerimizin talepleri üzerine değerlendirmeye aldık. Bizler Yozgat Gençliğinin spora verdiğini değerde İl Başkanımız Yusuf Başer ve Belediye Başkanımız Celal Köse nin yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz.

AK Gençlik Yozgat Turnuvasında 15 Takım 165 Oyuncunun katılımı ile toplamda Final maçı ile birlikte 22 maç yapılacaktır. Final maçında kazanana Kupa ve Süpriz hediye verilecektir. Aynı zamanda maçların dostluk maçı olması kapsamında Hakemlerimiz ile yapacağımız değerlendirme sonucu en centilmen futbolcumuza da bir sürprizimiz olacak ve En iyi futbolcumuza ve En iyi Kalecimizi de unutmadık onlarada süpriz hediyemiz olacak.

Ön Eleme öncesi İl Başkanımız Sayın Yusuf Başer, Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse ve Kıymetli Misafirlerimiz ile Gençlerimiz bir araya gelerek Futbolda saygının, beraberliğin ve sonucun ise dostluk maçı olmasını temennisinde bulundular.

AK Gençlik Yozgat turnuvamızın Hayırlı olmasını diliyoruz.”

27/09/2021 21:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ