YOZGAT BELEDİYEDEN YKH DERNEĞİNE ÇALIŞMA OFİSİ İMKANI

YOZGAT BELEDİYEDEN YKH DERNEĞİNE ÇALIŞMA OFİSİ İMKANI

Yozgat Belediye Başkanlığı Yozgatta etkinliklerini sürdüren Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneğine yeni hal binasında çalışma ofisi tahsis etti.YKH derneğinin işyeri adresi  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak, Yozgat İl Sivil Toplumla ilişkiler Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Yaşar, Ak Parti Merkez İlçe başkanı Ahmet Gökhan, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Belediye Başkanı Celal Köse’nin eşi Nagehan Köse,Bozok Üniversitesinden Dr.Funda Çapan Özdemir ve Bozok Edebiyat Derneği Başkanı Songül Yurdakul ile   kanser hastaları ,yakınları  ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından kısa bir konuşma  yapan Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak, “  Ne olursa olsun her şeyi gören bilen biri var o ne dilerse o olur bunu akıldan çıkarmamak lazım. Birbirimize güzel destekler verirsek hastalığımızı daha rahat atlatırız. Allah bütün hastalarımıza şifalar versin” dedi

Yozgat Kanser Moral ve Motivasyon Derneği Başkanı Ayşe Esengin ise konuya ilişkin şunları söşyedi :

 “Derneğimizin açılışına katılanlara çok teşekkür ediyorum. Ben 12 yıldır kanser hastasıyım. 2 yıllık tedavi süreci geçirdim. Dernek olarak hep sahadayız yeni insanlar hastalanıyor gidebileceği doktorlar öneriyoruz. Ümitsizliğe çok kapılıyoruz. Buna aşabileceğimizi iyileşmemiz açısından kendimize moral veriyoruz. Kanser hastalarına tedavi aşamalarında yardımcı oluyoruz. Hastane koridorlarında iyileşen hastaları gördükçe bizlerde iyileşeceğiz dedik. Düzenlediğimiz etkinliklerimizde 5 yaşında ki çocuklara ulaşıyoruz. Birbirimize moral motivasyon etmek her insanın başına gelebilecek bir hastalık. Hasta yakınları da çok zor durumda kalıyorlar”

13/05/2022 03:54
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ