YOBÜ’DE COVİD 19 GÜVENLİ KAMPÜS BELGESİ ÇALIŞMA TOPLANTISI

YOBÜ’DE COVİD 19 GÜVENLİ KAMPÜS BELGESİ ÇALIŞMA TOPLANTISI

Bozok Üniversitesi  Korona Virüs Bilgilendirme ve Uygulama Komisyonu COVID-19 küresel salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren salgınla mücadele noktasında etkin olarak çalışıp hızlı kararlar alarak, hem eğitim-öğretim süreçlerinin yönetilmesini ,hem de hijyen ve temizlik konularındaki çalışmalarını dikkatle sürdürüyor.  

Bozok Üniversitesinde  merkez kampüsü, ilçe kampüsleri, Turizm Fakültesi Uygulama Oteli ile Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Yerköy Çiftliği'nde COVİD 19 tedbirleri kapsamında her türlü tedbirin alınarak sağlığın güvence altına alınması ve TSE tarafından verilen 'Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi’ için yol haritası çizilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya  YOBÜ rektörü Prof.Ahmet  Karadağ,Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, birim amirleri, fakülte ve yüksekokul temsilcileri ve diğer komisyon üyeleri katıldı.  

Toplantıda, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği içinde hazırlanan “Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzu”nda yer alan tüm koşulların Üniversitede  yerine getirilmesi adına bir dizi önlem ve tedbirler masaya yatırıldı

B.Ü rektörü  Prof. Dr. Ahmet Karadağ toplantıda yaptığı konuşmada temizlik ve hijyen kurallarına her zaman en üst düzeyde değer verdiklerini, eğitim-öğretimin aksamaması amacıyla koronavirüs döneminde de tüm önlemleri gerek merkez kampüste gerekse de ilçe kampüslerimizde en üst düzeyde aldıklarını söyledi.

Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.   

18/09/2021 22:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ