VATANDAŞLAR DR.MUSTAFA KOZAN'A SOSYAL MEDYADA SAHİP ÇIKTI

VATANDAŞLAR DR.MUSTAFA KOZAN'A SOSYAL MEDYADA SAHİP ÇIKTI

Haber :Nihat ÖZÜDOĞRU

Yozgat Şehir Hastanesinde yaklaşık 5 yıldır başarıyla yoğun hizmetler gerçekleştirmesine rağmen görevinden alınan Dahiliye Doktoru Mustafa Kozan’a ilişkin sosyal medya hesaplarında oluşan tepkiler ardı arkası kesilmeden sürüyor.Yozgatın en çok takipçisi bulunan sosyal medya hesaplarından biri olan ‘Yozgat  Bozok Yaylası “ gurubunun facebook sayfasına yorum yazan çok sayıdaki vatandaşlar,Dr.Mustafa Kozan’ın Başhekimlik performansıyla ilgili görüşlerini dile getirmeye devam ediyorlar.Kentimizin Bozok Yaylası gurubu ile diğer sosyal medya hesaplarına yorumlarını aktaran sosyal medya takipçileri,Başhekim Dr.Mustafa Kozan’ın hastanedeki çalışmalarını ve hizmetlerini övgü dolu sözlerle değerlendiriyorlar.

Dr.Kozan’ın görevinden uzaklaştırılmasından dolayı duydukları üzüntüleri de anlamlı sözcüklerle ifade eden sosyal medya takipçileri,yorumlarında onun hastalara olan yaklaşımlarını ve hizmetlerini takdir ettiklerini dile getiriyorlar.

Yozgatlı hemşehrimiz Dr.Kozan’a hastalara  olan  sevecen  yaklaşımları,çalışkanlığı ve yoğun hizmetleri nedeniyle sahip çıkan vatandaşların sosyal medyada gündeme getirdikleri yorumlardan bir bölümü aynen şöyle:

 

 

 

Yeni Başhekim adayı Dr.Murat Başer’in sözleşmesini Sağlık Bakanlığı onaylaması halinde Şehir Hastanesi Başhekimlik görevini 16 Temmuzda Mustafa Kozan’dan devralacağı,Dr.Kozan’ın da Yozgat Şehir Hastanesinde Dahiliye Doktoru olarak görev yapacağı öğrenildi.

 

07/07/2025 06:23
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ