VALİ POLAT, 112 ACİL ÇAĞRI’NIN FARKINDALIK GÜNÜNÜ KUTLADI

VALİ POLAT, 112 ACİL ÇAĞRI’NIN FARKINDALIK GÜNÜNÜ KUTLADI

Yozgatta ‘112 acil çağrı’ numarasının farkındalığını artırmaya yönelik olarak her yıl 11 Şubat’ta kutlanan 112 Farkındalık Günü nedeniyle  112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Harun Esim ve birim temsilcileri  Yozgat Valisi Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında Acil Çağrı Merkezi çalışmaları konusunda Vali Ziya Polat’a bilgi veren 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Harun Esim, ülkemizde kullanılan 112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak amacıyla her yılın 11 Şubat gününün 112 Farkındalık Günü olarak kutlanmakta olduğunu söyledi.

Görüşme sırasında  bir konuşma yapan  Vali Ziya Polat  “112 Günü vesilesiyle Acil Çağrı Merkezinde telefon başında ve acil yardım istasyonlarında görev alan, vatandaşımıza canla başla hizmet eden tüm personelimizin 112 Gününü kutluyorum. “dedi. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin gereksiz çağrılarla meşgul edilmemesi konusunda vatandaşlarımızdan duyarlılık göstermelerini isteyen Vali Polat, “112 telefon hatlarının meşgul edilmesi, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın mağdur edilmesine yol açıyor. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını önemle rica ediyorum. ”şeklinde konuştu.

11/02/2021 21:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ