TIP BAYRAMI ŞEHİR HASTANESİNDE  BURUK DUYGULARLA KUTLANDI

TIP BAYRAMI ŞEHİR HASTANESİNDE BURUK DUYGULARLA KUTLANDI

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı ülkemizde 14 Mart Tıp bayramı buruk duygularla kutlandı. Yozgat Şehir Hastanesi’nde ise  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan  Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Mustafa Kozan “Ülkemizi derinden sarsan depremlerde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Başhekim Kozan açıklamasına şöyle devam etti :

“Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Bu yıl 14 Mart Tıp Bayramını buruk karşılıyoruz. Depremin duyulmasıyla birlikte ilk andan itibaren sahada yer alan sağlık Çalışanlarına şükranlarımı sunarım. Yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz.”

Bu yıl buruk karşılanan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yozgat Şehir Hastanesi’ne ziyaretler gün boyu devam etti.

Başhekim Uz.Dr.Mustafa Kozan; “ 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bu günümüzü kutlayan Yozgat Vali Vekili Adnan Kayık, İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, İl Sağlık Müdürü Dr.Fatih Şahin, SPV Yöneticisi Utku Dinler, ISS Yozgat İşletme Hizmetleri Müdürü M. Övünç Zeytinci ve ISS Birim Müdürleri’nin nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Tıp Bayramı, her mart ayının 14'ünde,  tıp doktorlarının hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günü olarak kutlanıyor.

15/03/2023 00:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ