ŞEHİR HASTANESİNİN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ MİLLETVEKİLİ BAŞER AÇTI

ŞEHİR HASTANESİNİN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ MİLLETVEKİLİ BAŞER AÇTI

Hizmetlerini her geçen gün çeşitlendirin ve gelişimini de hızla sürdüren Yozgat Şehir Hastenisinin  Kalp ve Damar Yoğun Bakım Ünitesi Ak Parti Yozgat milletvekili Yusuf Başer tarafından törenle hizmete açıldıesmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Hastane Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Başhekim Yardımcıları; Dr. M. Akif Karaarslan, Dr Mete Selvi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel’in hazır bulunduğu tören sonrasında Milletvekili Yusuf Başer kalp damar ünitesinde çeşitli incelemeler yaptı.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, hastanelerinin her bakımdan gelişimini sürdürdüğünü belirterek, “Teknolojinin son cihazları ile donatılan hastanemizde amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile bizlere, hastanemize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Milletvekili Yusuf Başer de yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi :

“Ak Parti iktidarları döneminde ilimizde ve ülkemizde sağlıkta adeta devrim niteliği taşıyan gelişmeler yaşandı. Bunlardan birisi de işte Yozgat Şehir Hastanemizdir. Sadece Yozgat’ımıza değil ilçelerimizde modern hastanelere bizim iktidarlarımız döneminde kavuşmuştur. Yerköy’de modern hastane inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Eskiden bir ilaç almak için yaşadığımız sıkıntıları yeni nesil belki bilmez ama sabahın erken saatinden itibaren sırf ilaç yazdırmak ve ilacı alabilmek için saatlerce kuyrukta beklerdik. Hastalarımız hastanelerde rehin alınırdı. acil vakalara gidecek ambulans bulmakta sıkıntı yaşanırken bugün hamd olsun hava ambulansı ile hasta nakillerimizi gerçekleştiriyoruz. Sadece sağlık alanında değil her alanda AK Parti’nin büyük hizmetleri vardır.Bu vesile ile sağlık çalışanlarımız nezdinde Hastanemiz Başhekimi Mustafa Kozan Bey’e ve hastanemize Kalp ve Damar Yoğun Bakım Ünitesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

13/08/2022 04:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ