ŞEHİR HASTANESİNİN EMEKTAR PERSONELİNE BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

ŞEHİR HASTANESİNİN EMEKTAR PERSONELİNE BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Maysı ayı içerisinde kutlanılan Hemşireler ve Ebeler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda hemşireler ve ebeler ile bir araya geldi. 
Yozgat Şehir Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programa Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel, yönetim,  Hemşireler ve Ebeler katıldı. Programda meslekte uzun yıllar çalışan Hemşire ve Ebelere Teşekkür belgesi takdim edildi. 
Açılış konuşmasında hemşire ve ebelere teşekkür eden Başhekim Kozan : “Hayatlarını bu mesleğe adayan, sağlık sistemimizin bel kemiği olan hemşire ve ebelerimize bu kutsal görevdeki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yozgat’a, sağlıkta en iyi hizmeti verebilme çabamızda büyük emekleriniz var. Hepimiz bu hedefte çalışmaya, çıtamızı bir üst seviyeye çıkarmaya devam edeceğiz. Mesleğini 30 yılın üzerinde hastanemizde devam ettiren çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Göreve yeni başlayan hemşire ve ebe’lerimiz de Yozgat Şehir Hastanesinde oldukları için çok şanslı. Çünkü Mesleğini, hayatlarının her anına yayan ablaları, abileriyle çalışarak onların tecrübelerini görerek en iyisini öğrenebiliyorlar. Tüm hemşire ve ebe’lerimizin bu özel günlerini kutluyorum.  İyi ki varsınız” dedi. 
Konferans salonunda düzenlenen programda Hemşire ve Ebe’lerle hemşirelik ve ebelik mesleğini anlatan video gösterimi yapıldıktan sonra Meslekte en uzun süre çalışan Hemşire ve Ebelere teşekkür belgesi verildi. 
Programın ardından, Başhekim Uz.Dr. Kozan, hemşire ve ebelerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

24/05/2023 03:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ