ŞEHİR HASTANESİNE BAKANLIKTAN YÜKSEK KALİTE STANDARDI PUANI

ŞEHİR HASTANESİNE BAKANLIKTAN YÜKSEK KALİTE STANDARDI PUANI

Türkiye’de ilk açılan şehir hastaneleri arasında yer alan ve hizmet kalitesi ile ulusal ve uluslar arası değerlendirmelerde pek çok ödül alan Yozgat Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın  Kalite Standartları (SKS) Değerlendirmesinde de yüksek puan almayı başardı.

Sağlık Bakanlığı tarafınndan gerçekleştirilen değerlendirme neticesinde oldukça yüksek bir puan alan Şehir Hastanesi, elde ettiği bu başarıyla Türkiye’deki en iyi şehir hastaneleri arasındaki yerini korumuş oldu.

Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) Değerlendirmesinde Yozgat Şehir Hastanesinin üstün başarı gösterip, Yozgat tarihinde görülmemiş puanla önemli bir başarıya imza attığını vurgulayan Başhekim Mustafa Kozan, multidisipliner, yenilikçi, ulaşılabilir, güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren bu sağlık kurumunun  bir kez daha gurur vesilesi olduğunu ifade etti.

Hedeflerinin daima daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu söyleyen Başhekim Kozan, konuya ilişkin açıklamasını tamamlarken şunları söyledi :

“Amacımız, kentimize ve bölgemize verdiğimiz hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak, gelişmeye, değişime ve yeniliğe açık olmaktır. Bu nedenle kurumumuzda gelişen ve değişen dünyada halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak en büyük çabamızdır. Yozgat Şehir Hastanesinde sağlık hizmetlerinin kalitesini en ileri seviyeye taşımak adına yaptığımız tüm yenilik ve iyileştirmelerin, standartlarının tamamına yakınını karşılaması bizler için gurur vesilesi oldu. Uzun ve yoğun çalışmalar sonucunda elde edilen bu başarıdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarımla gurur ve mutluluk duyuyorum. “ (yeniufuk gazetesi com tr/ F.Özer )

20/05/2022 04:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ