ŞEHİR HASTANESİNDE BAŞHEKİM KOZAN’DAN VERİMLİLİK DENETİMİ

ŞEHİR HASTANESİNDE BAŞHEKİM KOZAN’DAN VERİMLİLİK DENETİMİ

Yozgat Şehir Hastanesinde Kalite ve Verimlilik birimi tarafından Hastane içi denetimlerde bulundu. 
Yozgat Şehir Hastanesi’nde Başhekim Uz.Dr.Mustafa Kozan, Hastane Kalite ve Verimlilik Birimi  ve ilgili birim sorumlularının katıldığı  sağlıkta daha iyi hizmet verebilmek için Kurum içinde 5 gün süren öz değerlendirme ve bina turu yapıldı. 
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Mustafa Kozan yaptığı açıklamada “Yozgat’a daha verimli Sağlık hizmeti için iç denetimlerimiz periyodik olarak devam edecektir” dedi. 5 gün süren denetimlerde personel yeterliliği, hasta ve hasta güvenliği, hasta bakımı, teknik altyapı yeterliliği, güvenlik hizmetleri, çalışan güvenliği, atık hizmetleri, temizlik, acil durumlarda izlenecek çalışmalar bir dizi denetimlerle soru cevap ve yerinde tespitle rapor oluşturuldu. 
Başhekim Kozan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yozgat’ta sağlık alanında hizmetimizi daha verimli hale getirmek için düzenli olarak iç denetimler yapıyoruz. Birim sorumlularımız 5 gün boyunca hastane içerisinde denetimlerini sürdürdü. Evrak otomasyonundan, personel yeterliliği, teknik altyapı ve bir çok alanda daha verimli çalışmaların oluşturulması hedefiyle raporlarımızı tuttuk. 5 gün boyunca hastanemizin her yanında yapılan denetimlerde oluşturduğumuz bu raporlar, oluşturacağımız heyet tarafınca incelenecek, tespit edilen eksiklikler üzerinde durulacak ve ivedilikle iyileştirme çalışması yapacağız. Akabinde ise tüm konular üzerinde gereken çalışmaları yapacağız. Denetimlere katılan personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

07/05/2023 05:30
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ