YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ AKŞAM SAATLERİNDE POLİKLİNİK HİZMETİ

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ AKŞAM SAATLERİNDE POLİKLİNİK HİZMETİ

Yozgat Şehir Hastanesi başhekimliği mesai saatleri içerisinde muayene olamayan hastalar için akşam saatlerinde de poliklinik hizmeti uygulamasını başlattı. Uygulamaya göre,Şehir hastanesinde gündüz muayene olamayan hastalar merkezi randevu sistem aracılığıyla akşam saat 17 ila 19 arasında poliklinik hizmetlerinden yararlanabilecek

Yozgatta son günlerde koronavirüs vak’alarında  meydana gelen artışların şehir hastanesinde diğer poliklinik hizmetlerini olumsuz etkilemesi üzerine Hastane başhekimi Uzm.Dr.Mustafa Kozan doktorlarla  ortak bir toplantı yaptı.Hastane yönetiminin de katıldığı toplantıda tüm doktorların koronavirüs sürecinde diğer vak’alardaki poliklinik hizmetlerinin aksamaması için cumartesi ve Pazar günleri hariç mesai saatleri dışında  akşam saat 17 ila 19 arasında poliklinik yapılması kararlaştırıldı.  

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan, konuya ilişkin bilgi verirken özetle şunları söyledi :

“Doktor arkadaşlarımızla aldığımız ortak karar doğrultusunda Mesai Dışı Poliklinik hizmeti 17.00-19.00 saatleri arasında 182 MHRS aracılığı ile  randevulu hastalara hizmet vermeye başlatmış bulunmaktayız. Yoğun poliklinik hizmeti verilen bölümlerde coronavirüs pandemi sürecinden dolayı mesai saatleri içerisinde muayene olamayan ya da gündüz çalıştığı için fırsat bulamayan hastalarımızı Yozgat Şehir Hastanesinde akşam 17:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen "Mesai Dışı Poliklinik" hizmeti ile tedavilerini yaptırabilecekleri hizmeti başlattık. Bu sayede hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz”

17/09/2021 00:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ