RIZA KAYAALP ANLATTI, DENETİMLİ SERBESTLİK YÜKÜMLÜLERİ DİNLEDİ

RIZA KAYAALP ANLATTI, DENETİMLİ SERBESTLİK YÜKÜMLÜLERİ DİNLEDİ

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, bağımlılıkla mücadele kapsamında denetimli serbestlik yükümlülerine yönelik düzenlen söyleşi programına katıldı. Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in hayatı ve başarılarını konu alan slayt gösterisi katılımcılara izlettirildi.

İl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen söyleşi programı öncesi Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, bağımlılıkla mücadele kapsamında milli sporcu Dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp'i denetimli serbestlik kapsamında yükümlülerle buluşturduklarını söyledi. Madde bağımlılığının önüne geçmek ve gençlere yol göstermesi amacıyla milli güreşçiyi davet ettiklerini belirten Sevgili, katılımlarından dolayı milli güreşçiye teşekkür etti. 

Milli güreşçi Kayaalp ise bağımlılıkla mücadele gibi önemli bir etkinliğe katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Yükümlülere sporcunun nasıl yaşadığını, nerelerden geçtiğini, nasıl mücadele ettiğini anlatarak örnek olmak istiyorum. Bu ülkeye birçok başarı kazandırmış ve cumhuriyet tarihinde en çok madalya alan sporcusu olarak onlarla bir araya gelmek, onlarla bir şeyler paylaşmanın güzel olacağını düşünüyorum. Beni davete eden Başsavcımız Recep Sevgili ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe Cumhuriyet Savcısı Emre Çakıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürü Kamil Demir, denetimli serbestlik personeli ve yükümlüler katıldı. Programın sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, milli güreşçiye teşekkür plaketi takdim etti.

13/12/2022 21:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ