MEMUR-SEN BAŞKANI ve ARKADAŞLARINDAN KIZILAYA KAN BAĞIŞI

MEMUR-SEN BAŞKANI ve ARKADAŞLARINDAN KIZILAYA KAN BAĞIŞI

Memur Sen Yozgat Şube Başkanlığı ve bağlı sendikalar, “İyilik kanımızda var” sloganı ile başlattıkları kampanya kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli ve aralarında Sağlık Sen Şube Başkanı Atakan Erciyas, Bem Bir Sen Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur ve üyeleri Yozgat Cumhuriyet Meydanında bulunan Kızılay TIR’ına kan bağışında bulundu.
Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada kan bağışın önemini vurgulayarak, “Pamdemi Dönemi “Şimdi Vefa Zamanı” diyerek Kızılay’ın azalan kan stoklarına destek amacıyla Memur-Sen’e bağlı Sendikalarımızla Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağışı kampanyamızı başlattık. Kan verme işlemi Ramazanda saat 21:00-23:00 arası devam edecektir.Hep örgütlenmek, çözüm üretmek, kazanım oluşturmak için kolları sıvamıştık. Şimdi de Kan vermek için kolları sıvadık. İyilik Kanımızda Var.” diye konuştu.
YAZICI’DAN DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI
Öte yandan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kan bağışına destek çağrısında bulundu.
Yazıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “MEB Din Öğretimi Genel müdürlüğümüzce “iyilik kanımızda var” sloganıyla başlattığı Kızılay’a kan bağışı kampanyasına destek olan ve katkı sağlayan Yozgat Eğitim Camiamıza teşekkür eder, herkesi kampanyaya katılmaya davetimi arz ederim. (Ramazan boyunca Cumhuriyet Meydan’ı , saat 21.00 – 23.00 saatleri arasında kan bağışı yapılabilmektedir)”

15/05/2020 14:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ