KANSER HASTALARI DERNEĞİNDEN FAKIBEYLİDE ‘HIDIRELLEZ’ PİKNİĞİ

KANSER HASTALARI DERNEĞİNDEN FAKIBEYLİDE ‘HIDIRELLEZ’ PİKNİĞİ

Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği Hıdırellez nedeniyle  merkez ilçeye bağlı Fakıbeyli yakınlarındaki açık alanda dernek üyesi hastaları için moral motivasyon amaçlı piknik düzenledi. Fakıbeyli kırsalında biraraya gelen Yozgattaki kanser hastaları,stresten uzak hoş bir hafta sonu geçirdiler. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Eşi Nagihan Köse, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve İl Kadın Komisyonu başkanı Kevser Yurtlu  Yozgattaki kanser hasta ve yakınlarını Fakbeyli pikniğinde yalnız bırakmadı.

Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği Başkanı Ayşe Esengin, Yozgatta kanser hasta ve hasta yakınlarına yönelik faaliyetlere devam ettiklerini belirterek Hıdırelliz etkinliğine ilişkin yaptığı açıklamada  şunları söyledi :

 “Hıdrellez dolayısıyla üyelerimizle birlikte Fakıbeyli Köyümüzde bir araya geldik. Amacımız hasta ve hasta yakınlarımıza bir nebze olsun moral vermek ve birlikte stresten uzak hoşca vakit geçirmekti. Güzel bir etkinlik oldu. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse, eşi Nagihan Köse, AK Parti İl Başkanı Sayın Yusuf Başer, Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu, Sehir Hastanesi Tibbi Onkoloji Doktoru Uzm.Dr.Naziye Ak hanımefendinin katılmaları bizleri daha da mutlu etti.”

10/05/2022 02:58
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ