HASTA SEYHAN: ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE GÜNLERCE ACI ÇEKTİM

HASTA SEYHAN: ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE GÜNLERCE ACI ÇEKTİM

Yozgat’ta Seyfullah Seyhan isimli bir hasta fıtık ameliyatı için yatırıldığı Tıp Fakültesi hastanesinde ihmal sonucu 10 günlük süreçte ameliyat edilmeyince ağrıları yoğunlaşarak kelimenin tam anlamıyla ‘fıtık’oldu.Acılarına dayanamayan fıtık hastası 10 günün sonunda  akşam saatlerinde Tıp Fakültesi hastanesini apar topar terkedip soluğu Yozgat Şehir hastanesinde aldı. Yozgat Şehir hastanesinde Hariciye doktorlarından  Doç Dr.Mesut Sipahi, hastanın ciddi anlamda ızdırap yaşadığını gözlemleyince Seyfullah Seyhan’ı sabah ameliyat edip acılarını dindirdi.Şehir hastanesinde kısa sürede tedavi olan Seyfullah Seyhan, kendisini hastanede  10 gün ihmal eden Yozgat Tıp fakültesi Eğitim ve Araştırma hastanesi dekan yardımcısı ve  genel cerrahi ana bilim dalı öğretim üyesi hariciye mütehassı Dr.Mehmet Kağan Katar’a tepkisini dile getirdi. Seyfullah Seyhan “ Ameliyat için yatırıldığım   Tıp fakültesi hastanesinde 10 gün acılar içinde kıvrandım.En sonunda canımı şehir hastanesine zor attım.Burada bir günde ameliyat oldum.Şimdi rahatladım.. Ameliyatlık bir hastayı  bugün-yarın diyerek 10 gün acılar içerisinde bekleten Dr.Mehmet Kağan Katar’ın ihmal ve sorumsuzluğunu  bir türlü içime sindiremiyorum”dedi.

Yozgat’ta bir özel  sektör işletmesinde şoför olarak çalışan Seyfullah Seyhan,başından geçen fıtık ameliyatı serüvenini gazetemize anlatırken şunları  söyledi :

“Bozok Üniversitesi tıp Fakültesinde Doktor Mehmet Kağan Katar ‘ın hastası olarak 10 gün yattım. Yattığım süre içinde tedavi amaçlı hiç bir işlem yapılmadı .Ameliyata engel kronik hiç bir hastalığım yoktu. Covid 19 testim negatif çıkmıştı. Dr. Katar, bugün yarın diyerek beni ameliyat etmedi. Ben de hastaneden mesai bittikten sonra ayrıldım. Aynı günün akşamı üniversite hastanesinden  saat 19’ da  alel acele ayrılıp Yozgat Şehir hastanesi acil servise geldim. Şehir hastanesinde Doçent Dr. Mesut Sipahi  ise durumumum aciliyetini görüp hemen tetkiklerimi yaptırdı.Sabahleyin de  ameliyatımı  başarıyla gerçekleştirdi..Çok şükür fıtık ağrılarından kurtuldum. şifamı buldum. Şehir hastanesinin  başta Doktor Mesut beye,  hemşire hanımlara Şehir hastanesi çalışanlarına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım. Allah razı olsun.”

Yıozgat Tıp Fakültesi genel cerrahı servisinde yaşanan olaydan büyük üzüntü duyan hasta Seyfullah Seyhan’ın yakınları da hastanede yatırdığı hastayı 10 günde ameliyatını yapmayan Dr.Mehmet Kağan Katar’ın keyfi tutum ve ihmalini ilgililere ileteceklerini dile getirdiler.

18/02/2021 14:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ