ÇAMLIKTA KANSER HASTALARINA ‘MUHABBET’ PROĞRAMI

ÇAMLIKTA KANSER HASTALARINA ‘MUHABBET’ PROĞRAMI

Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği üyeleri  Çamlık Milli Parkında biraraya gelerek stres attılar.Yozgatın milli parkı Çamlıkta düzenlenen muhabbet, söyleşi ve çay saati programı kanser hastası hanımları rahatlattı.

Dernek Başkanı Ayse Yurdagül Esengin Doç. Dr. Onkolog Naziya Ak, Psikolog Nisa Altınkeser, Derneğin gönüllü Avukatı Aysenur Taşdemir ve bazı dernek mensuplarının katıldığı Çamlık buluşmasında katılımcılar moral ve motivasyon depoladılar.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ayse Yurdagül Esengin, Yozgatta zaman zaman  sosyal ve kültürel etkinler düzenlediklerini belirterek şunları söyledi :

 “Hastalarımız ve yakınlarını doktorlarımız ile bir araya getirdiğimiz programımızda hastalarımız onkoloji doktorumuz ile yakınları ise psiko destek amaçlı psikolog doktorumuz ile muhabbet etme fırsatı buldu.Soru cevap seklinde ilerleyen programımız eğlence oyunlar ikramlarımız ile süslemeye çalıştık. Doktorlarımızın bizlerle ilgilenmesinden dolayı hasta ve yakınları olarak memnuniyetimizi belirtmek isterim.Her konuda özellikle onkoloji bölümünün gelişmesi için çaba gösteren bizlere desteğini esirgemeyen ve ne zaman kapsını çalsak bizler ile ilgilenen ve yardımcı olan Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Sayın Mustafa Kozan  Beye ayrıca teşekkür etmek isterim.”

07/09/2022 00:08
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ