BAŞHEKİM İLE REFAKATCILAR ARASINDA GÖNÜL SOHBETLERİ

BAŞHEKİM İLE REFAKATCILAR ARASINDA GÖNÜL SOHBETLERİ

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Kozan, hastanede tedavi gören hasta yakınları ve refakatçileri başhekimlik makamında buluşarak  sohbet etti .Hastanenin hizmet kalitesini daha da artırma adına hasta ve sağlık personellerine yönelik faaliyetlerini sürdüren Başhekim Kozan, hastanede yeni başlattığı “Refakatçilerimiz ile Gönül Sohbetleri Programı’ kapsamında biraraya geldiği  hasta refakatçilerinin sorun ve taleplerini de dinledi.

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesinde  yine bir ilki daha hayata geçirerek, hastanede tedavi görmekte olan hastaların yakınlarıyla bire bir görüşerek onlarla gönül sohbetlerinde bulurdu.

Programda Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozanın hastane ortamında  hasta yakınlarını makamında  ağırlaması takdirle karşılandı.Refkatcılar görüşme sırasında Başhekim Kozan’ın kendilerine gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür edip sorunlarını da dile getirdiler.Gönül sohbetleri toplantısında refakatçıların ve hasta yakınlarının dile getirdikleri sorunlar znot alınarak gereğininin yapılacağı bilidirildi.

20/09/2022 21:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ