BAŞER’DEN İSTANBULLUOĞLU MAHALLESİNE SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ

BAŞER’DEN İSTANBULLUOĞLU MAHALLESİNE SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, İstanbulluoğlu Mahallesinde yapılacak 2 Nolu Aile Sağlığı merkezi ve 112 hizmet noktasının yatırım programına alındığını açıkladı.

İnsan sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını belirten Milletvekili Başer, yoğun gayretleri neticesi yatırım programına alınan Aile Sağlığı Merkeziyle ilgili proje çalışmalarına başladıklarını ve ihale sürecini de yakinen takip ettiklerini söyledi.

İstanbulluoğlu Mahallesinde Yapılacak

Aile Sağlığı Merkezi ve 112 hizmet noktasının Yozgat’ın nüfus yapısı ve insan yoğunluğu en fazla olan mahallelerinden İstanbulluoğlu Mahallesinde yapacaklarını belirten Başer, Merkezin aynı zamanda Tuzkaya, Mutafoğlu, Aşağı Çatak, Yukarı Çatak ve Agah Efendi Mahallelerine hizmet vereceğini belirtti.

Sağlık Alanında Türkiye Çağ Atladı Yozgat da Nasibini aldı

İktidarları döneminde liderleri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye’nin sağlık alanında çağ atladığını, pandemi sürecinde sağlık alanındaki başarılarıyla dünyanın takdirini kazandığını vurguladı.

Başer, Türkiye’nin sağlık alanındaki yatırımlarından Yozgat’ın da nasibini aldığını  aldığını açıkladı.

Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesi Yozgat’ta

Milletvekili Başer, Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesini Yozgat’a kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını, Yozgat Şehir Hastanesi’nin bugüne kadar 3 milyonu aşkın hastaya hizmet verdiğini, Bölge Hastanesi gibi çalıştığını belirtti.

Yozgat’ta Başka İle Hasta Sevki Yok Denecek Seviyede

Başer, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte Yozgat’tan başka illere hasta sevki “yok” denecek seviyeye indi dedi.

Yenilenmedik Hastane Bırakmadık

Yerköy Devlet Hastanesinin temelini attıklarını, Çandır Devlet Hastanesinin de ihalesini yaptıklarını açıklayan Başer, Yerköy ve Çandır Devlet Hastanelerinin yapılmasıyla birlikte Yozgat’ta yenilenmedik ilçe hastanesinin kalmayacağını vurguladı.

İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın!

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla millete hizmet ettiklerini belirten Başer Sağlık hizmetlerine Yozgat insanının rahatça ulaşabileceği fiziki ortamlar sağlamak için gayret gösterdiklerini bu mihvalde Sarıkaya, Akdağmadeni, Yozgat merkez, Yerköy ve Sorgun’da Aile ve Toplum Merkezlerinin inşaatlarının yıl sonuna kadar tamamlayarak Yozgat insanının hizmetine sunacaklarını söyledi.

Yarınlarımız Daha Güzel Olacak

Yozgat’ı Tarım ve hayvancılık, Sanayi ve Sağlık alanında geliştirmek için kıyasıya mücadele verdiklerini belirten Başer, Havalimanıı, Hızlı Tren, Bozok Organize Sanayi Bölgesi yatırımları tamamlandığında Yozgat’ın kimlik değişimi yaşayacağını,  yarınlarının daha güzel olacağını dedi.

04/02/2021 20:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ