ZAFER PARTİSİ ADAYLARINDAN YOZGAT MEDYASINI ZİYARET GEZİSİ

ZAFER PARTİSİ ADAYLARINDAN YOZGAT MEDYASINI ZİYARET GEZİSİ

Zafer Partisi Yozgat milletvekili adaylarından eğitimci Zeliha Çevik ,elektrik ve elektronik mühendisi Tuğrul Şimşek,İl başkanı Mahmut Açıkgöz ve merkez ilçe başkanı İlyas Altın ile birlikte Yozgat kent merkezindeki medya kuruluşlarını ziyaret ederek Zafer partisinin 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çalışmaları ile vaadleri konusunda açıklamalarda bulundular.

Zafer Partisi milletvekili aday ve yetkilileri Yozgat basınını ziyaret kapsamında gazetemize de uğrayarak  gazetemiz yönetmeni Osman Hakan Kiracı ile görüştüler.Zafer Partisi Yozgat milletvekili adaylarından Zeliha Çevik ve Tuğrul Şimşek,ortaklaşa yaptıkları açıklamada Zafer partisi olarak iktidara gelmeleri halinde ilk aşamada Türkiyede bulunan 13 milyon sığınmacının vatanlarına gönderileceğini dile getirdiler.

ZP Yozgat 2. Sıra milletvekili adayı Zeliha Çevik,Yozgatta göçün önlenmesi için istihdam alanlarının oluşturulması gerektiğini vurgulayarak “İstihdamın yanı sıra özellikle tarım alanında  Yozgatı tüketen değil,üreten bir kent konumuna dönüştürmeyi hedefliyoruz “dedi.

ZP 4.sıra milletvekili adayı Tuğrul Şimşek ise özetle şunları söyledi :

“ ZP olarak önceliğimiz sığınmacıları Türkiyeden zorla ülkelerine göndermek olacak.Yozgatta Tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi imalatlarını teşvik edeceğiz.Böylelikle istihdama yönelik yatırımların gerçekleşmesine imkan sağlayarak göçü durduracağız.Yozgatın cazibe merkezi haline getireceğiz. Yozgatta ayrıca tarihi ve kültürel değerleri ortaya çıkarıp  kentimizi turizme açacağız.” / Nihat ÖZÜDOĞRU

03/05/2023 04:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ