YUSUF BAŞER, AVRUPADAKİ TÜRKLERLE SKYPE ÜZERİNDEN BULUŞTU

YUSUF BAŞER, AVRUPADAKİ TÜRKLERLE SKYPE ÜZERİNDEN BULUŞTU

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, uzaktan bağlantı iletişim programı Skype üzerinden Avrupa’daki Türklerle buluştu.

Koronarvirüsle mücadele  tedbirleri kapsamında siyasi faaliyetlerin askıya alındığı bir dönemde AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, sosyal medya bağlantıları üzerinden siyasi çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde uzaktan iletişim bağlantı programları üzerinden partisinin merkez ilçe ve ilçe Başkanları ile Kadın Kolları Başkanı ve kadın Kolları ilçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Başer, bu kez Facebook üzerinden Avrupa’daki Türklere bir araya geldi.

Yapımcılığını ve moderatörlüğünü Ramazan Aktaş’ın yaptığı  “Tekellüm Vakti” programına canlı yayın konuğu olarak katılan Milletvekili Başer,  Türkiye’de uygulanan Koronavirüsle mücadele tebdirleri, darbe tartışmaları ve Ak Partinin Türkiye’de ve Yozgat’taki icraatları hakkındaki sorularına cevaplar verdi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu programda Başer, “Dünyayı kasıp kavuran  Koronavirüs salgınıyla mücadelede  gelişmiş ülkelerin sağlık sistemlerinin dahi çöktüğü, insanların evlerinde, hastane koridorlarında  ölüme terk edildiği, uluslararası kuruluşların anlamını yitirdiği  bir dönemde, Türkiye, kendi ayakları üzerinde durarak gücünü göstermiştir” dedi.

Dünün Hasta Adamı olarak dudak bükülen Türkiye’nin bugün Amerika dahil 87 ülkeye Sağlık malzemesi yardımı yaptığını vurgulayan Başer, Türkiye’nin büyük ve muktedir ülke olduğunu dünyanın dört tarafındaki Türk vatandaşlarına sahip çıktığını belirterek bu büyük başarıda Türkiye’ye çağ atlatan, özgüven kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti ve liderliğinin büyük katkısı olduğunu belirtti.

TÜRK GENÇLİĞİ VE İRFANLI ANADOLU İNSANI DARBEYE GEÇİT VERMEYECEKTİR.

Program Sunucusu Ramazan Aktaş’ın son günlerde Türkiye’de alevlenen darbe tartışmaları hakkındaki sorularına da cevaplar veren Milletvekili Başer, “Darbe imasında bulunan kişiler  hastalıklı zihniyette olan insanlar. Millette karşılıkları yok.  Milletimizin değerleriyle de barışık değiller. Değişen, gelişen Türkiye’yi de okuma kapasiteleri yok. Bir takım odaklara yaslanarak iktidar olmanın hesaplarını yapıyorlar. Anadolu’nun uyandığının farkında  değiller. Onlar ne kadar darbe çağrısı yaparsa yapsınlar asil Türk Gençliği ve irfanlı Anadolu insanı darbeye geçit vermeyecektir. Türkiye’nin varlık ve bağımsızlığı için darbe taraftarları başta olmak üzere  terörün her türlüsüyle amansız mücadelemiz devam edecektir”dedi.

AK PARTİ YATIRIMLARIYLA TÜRKİYE’Yİ VE YOZGAT’I İHYA ETTİ

AK Parti’nin Türkiye’de ve Yozgat’taki yatırımları hakkında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Başer, 18 yıllık iktidarları döneminde hak ve özgürlüklerin önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını belirterek ekonomik alanda da Türkiye’yi geliştirip büyüttüklerini, bu büyümeden Yozgat’ın da nasibi aldığını vurguladı.

Başer, “Yozgat Bozok Üniversitesi’ni kurduk. Bugün 20 binin üzerinde  öğrencisi var. Her geçen gün büyüyor. Yeni bölümler açmak suretiyle üniversitemizi daha da büyüteceğiz.

 İl ve ilçelerimizdeki okullarımızı ve Hastanelerimizi yeniledik. Adliye saraylarımızı, karayollarımızı yeniledik.

 Cumhurbaşkanımızın “Rüyamdır” dediği  Türkiye’nin  ilk Şehir Hastanesini Yozgat’a yaptık . 475 yatakla bugün Pandemi hastanesi olarak hizmet veriyor. Bölgesel hastane olma yolunda. Başarılarıyla gurur duyuyoruz

Din görevlilerimizin eğitim göreceği “Diyanet Eğitim Merkezi” ile  Yargı mensuplarımızın eğitim göreceği “Adalet Eğitim Merkezi”ni Yozgatımıza kazandırdık.

Yozgat’ımızı  hızlı trenle buluşturuyoruz. Yozgat-Ankara arasını 55 dakikaya indiriyoruz. Bu yıl içinde hızlı tren seferlerimiz başlayacak.

Yozgat Et ve Süt Kurumu bünyesinde süt ünitesini açıyoruz. Türkiye’de hiçbir ilde yok. Yakında ihalesini yapacağız.

 Yozgat için hayal olan yıllardır hasretle beklediğimiz, Yozgat Havalimanının yapımı devam ediyor. 2022 yılında hizmete açmayı planlıyoruz.

AK Parti yatırımlarıyla Yozgat’ı ihya etti. Etmeye de devam edecek”dedi.

TÜRKİYE GURUR DUYSUNLAR. GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR

Program sunucusunun  Avrupa ve yurtdışında yaşayan Türklere mesajınız var mıdır sorusuna cevap veren Milletvekili Başer “kardeşlerimin örf ve adetlerine, dinine, değerlerine bağlı kalarak Türkiye ile de bağlarını koparmadan mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.

Türkiye ile gurur duysunlar. Artık muktedir bir Türkiye var.

Nerede bir Türk var onun derdiyle hemhal olan Türkiye var. Güçlü bir Türkiye var.

Avrupa’da ve dünyanın dört tarafında yaşayan Türk kardeşlerimizle birlikte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsü etrafında bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.” Sözleriyle konuşmasını tamamladı.

02/05/2020 17:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ