YRP İL BAŞKANI KAYHAN’DAN KÖPEK TERÖRÜ AÇIKLAMASI

YRP İL BAŞKANI KAYHAN’DAN KÖPEK TERÖRÜ AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi (YRP) Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında son zamanlarda çeşitli olaylarda 33 kişinin köpekler tarafından öldürülmesini köpek terörü olarak nitelendirerek “Köpek teröründe kaybettiğimiz can, PKK teröründe kaybettiğimizden daha fazla” dedi.

AK Parti iktidarının köpek açılımı da yaptığını ileri süren ve bu konuda Ak Parti ve CHP’yi ağır bir dille suçlayan YRP İl Başkanı Nihat Kayhan konuya ilişkin açıklamasında aynen şunları söyledi:

“AKP sadece PKK açılımı yapmadı, köpek açılımı da yaptı. 5199 sayılı yasa ile köpeği insandan daha kıymetli hale getirmiştir. Allah(c.c.)'ın Eşref-i Mahluk olarak yarattığı insan,  çıkarılan 5199 sayılı yasa ile köpekten daha aşağı bir varlık haline gelmiştir. 

Köpek lobilerinin hırlamasından korkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, köpek maması üreten it sevici vekillerin menfaatlerini köpek terörüne kurban verdiğimiz çocuklarımızın canından daha aziz bilmektedir.

AKP it sevicilikte CHP ile yarışmaktadır. Ama bu rekabetin faturasını köpek terörüne kurban verdiğimiz masum çocuklarımız ödemektedir. Hayırda yarışılması gerekirken CHP ve AK parti bu anlamda şerde yarışmaktadır. Unutmasınlar ki ne AK Parti iktidarı ne de CHP İstanbul, Ankara ve İzmir gibi belediyeleri köpeklerin oyları ile kazanmamışlardır.”

 
02/02/2023 18:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ