YOZGAT’TAKİ EMEKLİLERDEN BAŞKAN ADAYLARINA ‘YAŞAM MERKEZLERİ’ ÖNERİSİ

YOZGAT’TAKİ EMEKLİLERDEN BAŞKAN ADAYLARINA ‘YAŞAM MERKEZLERİ’ ÖNERİSİ

Yozgat’ta  yaşamakta olan emekli vatandaşlar yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarından kendilerine yönelik proje ve hizmet talep ediyor.

Yaklaşan seçimler öncesi adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken Yozgat’ta toplumun çeşitli kesimleri de ihtiyaç duydukları proje ve hizmetlerin yeni dönemde hayata geçirilmesini öngörüyor.

Son günlerde yaşanan ekonomik sorunlardan  en fazla etkilenen kesim arasında gösterilen emekliler, Yozgat’ta belediye başkanlığına talip olan adaylara  31 Martta seçilmeleri halinde emeklilerin istifade edebileceği proje ve yaşam alanları inşa etmelerini öneriyorlar.

Yozgatlı emekliler, birçok ilde belediyeler tarafından ‘Aile Yaşam Merkezi’ adıyla mahallelerde tesisler inşa edildiğini, bu tesisler içerisinde çocuk, kadın, engelli ve emeklilere ait alanlar oluşturulduğunu ve bölgedeki emeklilerin bu tesislerde vakit geçirdiğini hatırlatarak “Benzer tesisler bizim ilimizde neden yok?” eleştirisinde bulundular.

Kapalı ve sıcak mekânda satranç, bilardo gibi oyun alanları, masa tenisi gibi spor alanları ve mescit gibi ibadet alanları bulunan sosyal tesisler istediklerini dile getiren emekliler Yozgat Cumhuriyet alanında yaz kış volta atarken kışın soğuğunu ve yazın sıcağını iliklerine  kadar hissettiklerini belirterek  “ Başkanlığa aday olanlar bizlere böyle alanlar inşa etsin. Bizler de artık  Yozgat’ta yaşlılar için yaşam merkezlerinin oluşturulmasını  istiyoruz”dediler.

04/02/2024 09:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ