YAŞAR TAŞDEMİR DE MİLLETVEKİLİ AKGÜL’ÜN DANIŞMANI OLDU

YAŞAR TAŞDEMİR DE MİLLETVEKİLİ AKGÜL’ÜN DANIŞMANI OLDU

AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürürken geçtiğimiz günlerde Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e danışman olan Yaşar Taşdemir bir teşekkür mesajı yayınladı. Taşdemir, mesajında bu güne kadar Ak Parti’de görev yapmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Yaşar Taşdemir açıklamasında aynen şunları söyledi:

"Büyük davaların, büyük hareketlerin tarihleri vardır. Bir de o davalar adına nerede, nasıl olursa olsun öne atılanlar vardır ki onların adları bu dava ile birlikte anılır. AK Parti, sadece kuruluşunun tarihiyle değil Türkiye tarihi ile yaşıt özlemlerin ortaya çıkarttığı bir hareket bir mücadelenin adıdır. Bu dava, kimi zaman yenilgilerle büyümüş, kimi zaman bayrakları kalkan yaparak tankların üstüne yürümekten geri kalmamıştır. Vesayetin, engellemenin, tehdidin ve saldırının hemen her türlüsüne maruz kalsa da hiç sönümlenmemiş genç bir heyecandır AK Parti. Bu davayı omuzlayan ve milletimizin gönlünde, millete hizmetin hakkını veren kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kutlu yürüyüş ve mücadelenin bir parçası olmaktan, Reisimizin yanında bulunmaktan bahtiyarım.

Görev süremiz boyunca yol arkadaşlarımla birlikte Yozgat'ın her sokağında liderimizi ve hizmetlerini haykırdık. Şehrimizde Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Görev sürecim içerisinde sürekli temas halinde olarak, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum, Yozgat’ımız için her zaman çaba sarf etmiş kıymetli temsilcileri olan başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendiye, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Beyefendiye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ertuğrul Soysal Beyefendiye, 27. Dönem Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer Beyefendiye gönülden teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. Yine bu süreçte teşkilatımıza her daim mihmandarlık yapan, en büyük destekçimiz, AK Gençliğin başkanı ve ağabeyi Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan Başkanıma, Hemşehrimiz Teşkilat Başkanımız Yusuf İbiş Başkanımıza, MYK ve MKYK üyelerimize, kıymetli desteklerinden ötürü İl Başkanım Yusuf Başer’e, Kadın Kolları Başkanımız Erva Kevser Yurtlu’ya, İl Belediye Başkanımız Celal Köse’ye, İl Genel Meclis Başkanımız İskender Nazlı’ya, Ana Kademe İlçe başkanlarımıza, Kadın Kolları İlçe Başkanlarımıza, İlçe, Belde Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis üyelerimize ve birlikte yürürken attığım her adımda benimle olan çok değerli yol arkadaşlarım, kardeşlerim, İl Yönetim Kurulum, İlçe Başkanlarım, Belde Başkanlarım ve Yönetimleri, Üniak ve Lise teşkilatımızda ki fedakar kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim."

03/06/2023 05:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ