ÜRETİCİLERLE TELEFONLA GÖRÜŞEN OKTAY ‘DAN SORUNA ÇÖZÜM MÜJDESİ

ÜRETİCİLERLE TELEFONLA GÖRÜŞEN OKTAY ‘DAN SORUNA ÇÖZÜM MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Fuat Oktay, tarlalarını birleştirerek Türkiye'nin en büyük meyve bahçelerinden biri haline getirilen Kadışehri Kabalı köyündeki üreticilerle telefonda görüşerek yaşadıkları sorunlar hakkında  bilgi edindi.

Konuya ilişkin AK Parti Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek, Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın, Köy Muhtarı Şahin İbiş ve köylülerle projenin son durumunu sorunları  görüşen  Fuat Oktay, Kabalı köyündeki Deveci Havzası Meyvecilik Entegrasyon Projesinin Tarım Orman Bakanlığında örnek bir proje olarak gösterildiğini vudguladı.

Oktay, projenin diğer köylerde de yapılması için uğraş verdiklerini ifade ederek, "Burada sorunlar varsa bu sorunları çözmekte fayda var. Bu projenin hem hayatta kalması ve geliştirilerek sürdürülmesi önemli. Her şeyden önemlisi sizin kazanıyor olmasıdır" dedi.  

Köylülerin alacakları ile ilgili yaşadıkları sorunlar hakkında bilgisi olduğunu belirten Oktay, gerekli girişimlerde bulunduğunu, problemlerin çözüme kavuşturulduğu müjdesini verdi. AK Parti İlçe Başkanı Özübek ve köy muhtarı Şahin İbiş, telefonla öğrendikleri müjde nedeniyle Cumhurbaşkanı yardımcısı hemşehrimiz Oktay'a teşekkür etti.

13/05/2020 16:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ