TBMM’DE 28. DÖNEMDE 14 YOZGAT’LI MİLLETVEKİLİ GÖREV YAPACAK

TBMM’DE 28. DÖNEMDE 14 YOZGAT’LI MİLLETVEKİLİ GÖREV YAPACAK

14 Mayıs günü gerçekleştirilen Milletvekilliği seçimlerinde 4 ‘ü Yozgattan 10’u da yurdun çeşitli illerinden  olmak üzere  toplam 14 Yozgatlı  28.dönem Yozgat milletvekilliğini kazandı..TBMM’de önümüzdeki dönem 14 Yozgatlı’nın görev yapacak olması Yozgatlılar arasında büyük memnuniyet yarattı.

Bilindiği gibi ,14 Mayıs seçimlerinde oy dağılımı neticesinde Ak Parti’den Abdulkadir Akgül ile Süleyman Şahan, MHP’den İbrahim Ethem Sedef ve İYİ Parti’den Lütfullah Kayalar Yozgat'ı temsil edecek.

Diğer 10 hemşehrimizin seçildikleri iller, isimleri ve partileri şu şekilde:

İstanbul: Feti Yıldız-MHP, Yücel Arzen Hacıoğulları-AK Parti,  Ankara: Fuat Oktay-AK Parti, Sadir Durmaz-MHP, Adnan Beker ve Kürşad Zorlu-İYİ Parti, Şanlıurfa: Bekir Bozdağ-AK Parti, Kütahya: Ahmet Erbaş-MHP,Kayseri: Baki Ersoy-MHP ve Antalya: Abdurrahman Başkan-MHP…

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz,konuya ilişkin yaptığı açıklamada  14 Yozgatlı vekilin Yozgatlılar adına gurur verdiğini belirterek "Öncelikle Yozgatlı vekillerimize başarılar diliyorum. İnanıyorum ki 14 vekilimizde ortak paydaları Yozgat özelinde şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına önemli çalışmalara imza atacaklardır."

17/05/2023 01:43
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ