TANER HOCA’DAN YOZGATTAKİ ODALARA ÖZEL ZİYARETLER

TANER HOCA’DAN YOZGATTAKİ ODALARA ÖZEL ZİYARETLER

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı, Sağlık Politikaları ve ARGE Başkanı Taner Demirer, hafta içinde ankaradan Yozgata gelerek kent merkezindeki bazı  STK’lara bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Hemşehrimiz Taner Demirer ziyaret ettiği STK’larda ilgiyle karşılandı.Prof.Demirerin  Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Lokantacılar ve Kahveciler Odası, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası ve Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği  ziyaretlere İYİ Parti merkez ilçe başkanı Ali Eraslan ile bazı partiler eşlik etti. Prof Dr Taner Demirerin yaptığı ziyaretlerinde İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in selamlarını iletti.

Ziyaretlerine ilişkin “Sürekli sahada Yozgatlı hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bugünde stk’larımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, istişarelerde bulunuyoruz.” diyen Prof.Demirer Yozgat gezisi hakkında şunları söyledi:

“Çözüm adresi belli ..Biz İYİ Partililer olarak ülkemizi çağdaş, müreffeh yarınlara taşıyacak plan ve programlarımızı seçimden sonra Allah’ın izniyle uygulamaya koyacağız. Sayın Genel Başkanımız aylardır ülkemizin dört bir tarafında vatandaşlarımızla hemhal oluyor. Bizler de ilimizde ilçe ve köylerimizde hemşerilerimizle hemhal oluyoruz. İnşallah ilk seçimde ülkemiz İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanımız liderliğinde istikrara, güven ve huzura kavuşacaktır. Bu vesile ile STK’larımızın değerli temsilci ve üyelerine teşekkür ediyorum. Sadece bugün için değil her zaman yanlarında olduğumuzu da ifade ediyorum”

27/05/2022 23:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ