TANER HOCA AKDAĞMADENİNDE KONUŞTU: UMUT İYİ PARTİDE

TANER HOCA AKDAĞMADENİNDE KONUŞTU: UMUT İYİ PARTİDE

İYİ Parti Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı ve ARGE  başkanı Prof.Dr.Taner,bu hafta sonunda da Yozgata gelerek kent merkezinde ve Akdağmadeni ilçesinde iyi partililerle buluştu. İYİ parti yüksek istişare kurulu üyesi hemşehrimiz Murat Bayar ile birlikte Akdağmadeni gezisi öncesinde kent merkezinde Yozgat il teşkilatını ziyaret eden Prof.Dr.Demirer “Yozgat’ımızda değerli partililerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Partimiz ülkemiz genelinde her geçen gün desteğini artırarak yükselen bir konumda bulunuyor. Türkiye yakın bir zamanda Cumhur İttifakının elinden yönetimi halkımızın iradesini  alarak adaletli bir şekilde ülkemizi yönetecektir.’dedi.

İYİ Partiye katılımıyla  partisine güç katan Prof.Dr.Demirer,Yozgatta il teşkilatında partilileriyle sohbet ettikten sonra Akdağmadenine gitti.Burada ilçe teşkiatı yönetimince ilgiyle  karşılanan  Prof.Demirer, Yozgatın tüm ilçe ve beldelerdeki teşkilatları ziyaret edeceğini dile getirerek “ Vatandaşımız umut olarak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i ve İYİ Parti’yi görüyor. Şuna bütün kalbimizle inanıyoruz ki, önümüzdeki ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek ve bu haksızlıklara, adaletsizliklere son verecek.” şeklinde konuştu

İYİ Parti Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı Prof.Dr.Taner Demirer Akdağmadeni ilçe  teşkilatıyla yaptığı sohbet toplantısında daha sonra özetle şunları söyledi :

 “Bugün baktığımızda ülkemiz ekonomisi tarihin en kötü değerlerine sahip. Çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, asgari ücretlimiz kısacası toplumumuzun her kesimi büyük bir sıkıntı içerisinde yarınından endişe eder hale geldi. Halkımız sabırsızlıkla önlerine gelecek sandığı bekliyor. AK Parti’nin kendi içerisinde düştüğü durum ortada. İnşallah bizim iktidarımız döneminde yanlışlara dur diyeceğiz ve son vereceğiz. 3 yetmedi 5, beşte yetmedi 8-9 yerden maaş alanları görüyoruz. israf ekonomisi demek ki böyle bir şey. Ama biz geldiğimizde buna da son vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen ülkemizin yeniden demokratikleşmesi noktasında partimizin en alt kademesinden en üst kademesine varana kadar canla başla çalışmalıyız.”

Prof.Taner Demirer,haftalık Yozgat gezisini tamamladıktan sonra akşam saatlerinde İYİ parti yüksek istişare kurulu üyesi Murat Bayar'la birlikte Ankaraya döndü.

18/07/2021 02:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ