OKTAY,BAŞER ve BOZDAĞ PARTİLİLERİYLE VİDEO ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

OKTAY,BAŞER ve BOZDAĞ PARTİLİLERİYLE VİDEO ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bayramın ilk gününde AK Parti Yozgat il ve ilçe teşkilatları, AK Partili il, ilçe ve belde belediye başkanları ile il genel meclisi üyeleriyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

Ak Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun’un ev sahipliğinde, düzenlenen video konferanslı bayramlaşma programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanı sıra Yozgat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ile Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de katılım sağladı.

Programda Ak Parti İl Yönetim Kurulu ve üyeleri, ilçe teşkilatları, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına hitap eden Fuat Oktay konuşmasında “Sosyal olarak birbirimizden uzak olsak bile, gönül birlikteliği olarak birlikte olduk, beraber olduk; ben hepinizin bayramını yürekten tebrik ediyorum” dedi

Yozgatlı Cumhurbaşkanı Yardımcısı sözlerine “Ben hanginizi görsem, kendimi baba ocağında hissediyorum, ana kucağında hissediyorum... Bugün de bunu bana burada yaşattığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız“ şeklinde devam etti.

--Türkiye’nin gelişmesinde Yozgat, merkez olarak, ilçelerimiz olarak, payını alsın istiyoruz--

İnşallah çok daha güzel günlere doğru hep beraber yürüyoruz… Kongrelerimiz olacak. Yozgat’la ve ilçelerimizle birlikte, Türkiye olarak geleceğe çok daha güçlü yürüyecek bir kadroyu yine böyle bayram havasında oluşturacağız inşallah… Biz de elimizden ne gelirse, ben kendi şahsım adına, sayın Bakanımız, yine sayın Vekilimiz, hep birlikte yapabileceğimiz ne olursa, sonuna kadar sizlerleyiz. Biriz, beraberiz, bunu hissetmenizi istiyoruz” diyen Fuat Oktay sözlerinin devamında Bizim tek arzumuz, Türkiye’nin gelişmesinde Yozgat, merkez olarak, ilçelerimiz olarak, payını alsın istiyoruz. Yozgat gelişirse, Türkiye gelişir. Türkiye gelişirse de, inanın, İslam dünyası bambaşka bir noktada olur; dünya da daha güzel bir dünya olur”” şeklinde konuştu.

 Oktay Ak Parti Yozgat il teşkilatı ile olan bayramlaşmasını “Sizler aracılığıyla tüm ilçelerimizdeki, merkezimizdeki, beldelerimizdeki, köylerimizdeki tüm hemşerilerimize bir kez daha gönülden selamlarımı iletiyorum... Bayramınız mübarek olsun“ diyerek sonlandırdı.

25/05/2020 18:52
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ