MİNAR: HALKIMIZIN DESTEĞİYLE 14 MAYISTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

MİNAR: HALKIMIZIN DESTEĞİYLE 14 MAYISTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Avukat İskender Minar, seçim propoganda çalışmaları kapsamında Yozgat’ın her kesiminde hemşehrileriyle buluşmayı sürdürüyor.

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Avukat İskender Minar, “14 Mayıs’ta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yozgat’ımız güçlü desteğiyle gümbür gümbür sandıkları patlatacağına inancım tamdır.” dedi

Yozgat il genelinde  ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerini gece gündüz sürdüren Ak Parti Yozgt milletvekili adayı İskender Minar seçim çalışmaların ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“Alnımız ak, başımız dik, gönlümüz ferah şekilde milletimizin karşısına çıkıyoruz.Milletin partisi AK Parti’den adaylığımızın açıkladığı günden bu yana Yozgat’ımızı gece gündüz karış karış gezerek hemşehrilerimizle hemhal oluyor, sohbet ediyor istişarelerde bulunuyoruz. AK Parti'nin hizmetlerini ekonomide, demokraside, hukukta, savunma sanayiinde, güvenlikte, adalette hayata geçirdiği reformları doğru bir şekilde halkımıza anlatıyor.Türkiye Yüzyılı’ndaki projelerimizi milletimizle paylaşıyoruz. AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetine inanan, güvenen aziz milletimiz dua ve desteklerini sağ olsunlar esirgemiyorlar.

AK Parti’nin gücünü sadece milletten alan parti olduğunu belirten Minar, “AK Parti ve bu davanın neferleri siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyor. 21 yıl boyunca bunu net bir şekilde gösterdik. Biz, bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu iddiamızı da sadece lafta bırakmayıp, icraatlarımızla eserlerimizle birbiri ardına hayata geçirdiğimiz vizyon projelerimizle ispat ettik. Yozgat’ımız kamu yatırımlarından aslan payını aldı.” diye konuştu.

Eski Yozgat ile yeni Yozgat arasındaki farkın görüldüğü ve vatandaşlar tarafından takdir edildiğini vurgulayan Minar,açıklamasını şöyle tamamladı:

“Girdiğimiz tüm seçimlerde milletimizin güçlü desteğini aldık. Yozgat, yapılan yatırımların kıymetini biliyor ve yine AK Parti’yi ödüllendirecek. Hemşehrilerimizin desteğiyle 14 Mayıs’ta da zaferle ayrılarak demokrasi ve kalkınma yolculuğunu sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Çünkü ülkemize ve milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. İnşallah 14 Mayıs'ın ardından önümüzde kesintisiz bir icraat dönemi daha olacak”

09/05/2023 04:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ