MİLLETVEKİLİ BAŞER’DEN KARAYAKUP BELDESİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

MİLLETVEKİLİ BAŞER’DEN KARAYAKUP BELDESİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer,Sarıkaya İlçesine bağlı Karayakup Beldesinin de  doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Milletvekili Yusuf Başer, ilçe ve belde ziyaretleri kapsamında Karayakup Beldesini ziyaret etti. Milletvekili Başer’e  ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel,Ak parti Sarıkaya ilçe başkanı Bülent Doğan ve bazı partililerde eşlik etti.
Milletvekili Başer, yaptığı açıklamada; Yozgat insanının refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Başer,konuya ilişkin şunları söyledi :

“Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması, vatandaşlarımızın refahı için Yozgat’ımızı karış karış geziyoruz. Hamdolsun bu verdiğimiz mücadeleler sonucunda Sürmeligaz ile lisans sözleşmemizi imzalayarak, Karayakup Beldemizi inşallah 2022 yılında doğalgazla buluşturacağız. Nisan ayında Karayakup Beldemizde altyapı çalışmalarına başlanılacak ve aynı yıl içerisinde belde sakinlerimizde doğalgaza kavuşmuş olacak. Şuan Yozgat’ımızın 8 ilçesinde ve 7 beldesinde ve bunlara bağlı bazı köylerde de doğalgaz arzı sağlanmaktadır. İşte bütün bu hizmetler AK Parti iktidarları sayesinde Yozgat’ımıza kazandırılmıştır. Şehrimize yapılan ve yapımı devam eden yatırımların tamamlanması ile inşallah Yozgat’ımız yakın bir zamanda hızlı bir gelişim süreci yaşayacaktır. Bu vesile ile ben şimdiden Karayakup Beldemize doğalgazın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 

Karayakup Belde Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan’da ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Başer ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Beldemize doğalgazın gelecek olmasında büyük emek ve gayretlerinden dolayı Sayın Vekilimiz Yusuf Başer Bey’e belde sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimizin Yozgat’ımızın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik gayretleri ve bizlere olan  desteğini her zaman yanımızda hissetmişizdir. Bugünde Sürmeligaz ile lisans sözleşmemizi imzaladık. İnşallah 2022 yılında beldemiz doğalgaza kavuşmuş olacak. Ben bu vesile ile Sürmeligaz Yozgat İşletme Müdürü İhsan Salman ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi

12/10/2021 04:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ