MİLLETVEKİLİ BAŞER’İN YERKÖYDEKİ ZİYARET ve GEZİ TRAFİĞİ

MİLLETVEKİLİ BAŞER’İN YERKÖYDEKİ ZİYARET ve GEZİ TRAFİĞİ

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Yerköy İlçesinde İncelemelerde Bulundu
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe teşkilatını ziyaret etti.
Parti teşkilatında ilçe Başkanı ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yusuf Başer, burada yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının AK Parti Hükümeti tarafından yapılan çalışmaları kamu oyuna duyurmaları gerektiğini söyledi.
Başarılı olmak için birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Milletvekili Başer, şu ifadelerde bulundu:
“Biz AK Parti Hükümeti olarak Yerköy ilçemizde gerek eğitim olsun gerekse devlet desteklerinin gelmesinde birçok hizmette imzamız bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz bu çalışmaları gerek parti teşkilatımızın AK Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımızın bunları bir bir ilçe halkımıza anlatmaları gerekmektedir.
AK Partili olmak bir gönül işidir, gece-gündüz demeden zaman gözetmeksizin hizmet etmek için bizlerin bu millete borcudur. teşkilatımızın da ekip ruhu, kardeşlik hukuku ve millet sevdasıyla kapı kapı dolaşma memleket davamızı aziz milletimize anlatması gerekmektedir.” dedi.
AK Parti Yerköy İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında Milletvekili Başer, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dereli Selçuk Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehit Muzaffer Tufaner Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde çeşitli incelemede bulundu.
Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç’ten okul hakkında çeşitli bilgiler alan Milletvekili Başar, derslikleri gezerek öğrencilerin ve öğretmenlerle sorunlarını dinledi.
İncelemeler sonrasında Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başer, Yılmaz'a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anlam ve önemine dair çeşitli hediyeler takdim etti.
07.12.2019
07/12/2019 21:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ