MHP’DE İL BAŞKANLIĞI MÜHÜRÜ ARTIK TEKİN IRGATOĞLUNDA

MHP’DE İL BAŞKANLIĞI MÜHÜRÜ ARTIK TEKİN IRGATOĞLUNDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13.Olağan kongresi sonrasında İl başkanlığına önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu seçildi.

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezinde yapılan Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, MHP Yozgat Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, parti üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrede ilk olarak Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Devlet Bahçelinin konuşmasına yer verildi. Devlet Bahçeli mesajında kongrenin Yozgat’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.

İl Başkanlığını Tekin Irgatoğlu’na devreden Ferhat Altan yaptığı konuşmada, “15 ağustos tarihinde başlatmış olduğumuz kongrelerinizi, birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık, kongrelerimizin, ülkücü milliyetçi hareketimize hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ederken, yeni ve yeniden seçilen başkan ve yöneticilerimize hayırlı olmasını temenni eder görevlerinde başarılar dilerim, Allah yardımcıları olsun” dedi.

İl başkan adayı  Tekin Irgatoğlu ise  yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi : “Öncelikle 2.5 sene boyunca partimizin Yozgat’taki bayrağını büyük bir titizlikle ileri götürebilmek adına gecesini gündüzüne katan İl başkanımız Ferhat Altan ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere…Geçmiş dönemlerde partimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.Biz kutlu bir davanın, mukaddes yolculuğuna talip olup yola çıkarken Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Biz Türk milliyetçileri, Türk milliyetçilerinin varlığını ve hassasiyetlerini. Herşeyin üzerinde tutmalıyız. Kişi varlığı ve menfaatlerinin bu dava yolunda hiçbir anlamı yoktur.”

19/10/2020 21:13
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ