KÜLLİYEDE ‘YOZGAT’ ZİRVESİ

KÜLLİYEDE ‘YOZGAT’ ZİRVESİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ev sahipliğinde külliyede biraraya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı Başkentte Yozgat’ın tüm meselelerini masaya yatırarak değerlendirdiler.

Cumhurbaşkanı yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay’ın yönetiminde buluşan Yozgatın il yönecileri toplantıda il düzeyinde planlanan ,yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.Toplantıda ayrıca Yozgatın bütün sorunları enine boyuna tartışıldı.

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer toplantı sonrasında konuya ilişkin şunları söyledi :

 “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ‘ın ev sahipliğinde, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer, Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat, Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse ve İl Genel Meclis Başkanımız Sayın İskender Nazlı’nın, katılımlarıyla Yozgat’ımız da yapımı devam eden, yapılması planlanan projeleri görüştük. Bu verimli toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen kıymetli büyüklerimize teşekkür ederim. İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise  “ Kıymetli büyüklerimize bizleri kabulü için teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim bizlere şehrimize hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin”dedi..

26/05/2022 04:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ