KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Millet İttifakı gönüllüleri, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için Yozgat’ta yeniden sahaya inerek çalışmalara başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için kurulan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri oluşumu, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek toplamak üzere yeniden sahaya indiler.

İstanbul Maltepe Belediye Meclisi Üyesi ve hemşehrimiz avukat Yıldız Doğan, Yozgat’a gelerek Kemal Kılıçdaroğlu gönüllüleri tarafından yapılan çalışmalara destek verdi. 28 Mayıs seçiminin heyecanla beklendiğini ifade eden Doğan şöyle konuştu:

"28 Mayıs'ı heyecanla bekliyoruz. Umudumuz güzel adil bir seçim olması. Yozgat’a destek olmaya geldim, bir Yozgatlı olmaktan da gurur duyuyorum. Yozgat’ta klasik sloganımız ‘Yiğitlerin harman olduğu yer’, bu seçimde yiğitler gerekeni yapacaktır, ona da inancım sonsuz. İnşallah güzel bir seçim olacak ve daima sevgi kazanacak."

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Yozgat İl Koordinasyon Başkanı Özgür Karslıoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

 "Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte mahallelerde sahalarda olmaya çalıştık, genel başkanımıza destek olmaya çalıştık. Yozgat halkına Türkiye gerçeklerini anlatmaya çalıştık, AKP’nin yalanlarını, düzenlerini anlatmaya çalıştık, bozmaya çalıştık o düzenleri. Halktan güzel destekler geldi, sağ olsunlar Yozgat halkına teşekkür ediyorum. 10 gün içerisinde daha çok çalışıp genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmaya ant içtik. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri kurulduğu günden beri ilçelerimizde, merkezde çalışmalar yürütmekte, bundan sonrası için de ilçelerimizde, köylerimizde genel başkanımız için çalışmaya devam edeceğiz."

23/05/2023 06:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ