KEVEN VE BAŞER EMLAKCILAR ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

KEVEN VE BAŞER EMLAKCILAR ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Yozgat’ta iktidarı ve ana  muhalefeti temsil eden Ak Parti ile CHP’nin Yozgat temsilcileri ,Emlakcılar Odası  başkanı Asım Çelikeli ofisinde ayrı ayrı ziyaret ederek kentimizdeki emlak sektörünün sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

Emlakcılar Odası Başkanı Asım Çelikel’e ilk ziyareti CHP Yozgat milletvekili Ali Keven önceki gün gerçekleştirdi.Ali Keven ve beraberindeki partililer,Emlakcılar Odası başkanı Asım Çelikel ile  emlak piyasasına ilişkin soHbet ettiler.Çelikel,faizlerin yükselmesinden sonra emlak piyasasında satışların yavaşladığını ,bugünlerde konut kiralama işlerinde hareketlilik olduğunu ,ancak pandem nedeniyle emlak piyasasında da sıkıntı yaşandığını  dile getirdi. Milletvekili Keven de “ İktidar zaten ekonomiyi kötü yönetiyor.Türkiyede ekonominin düzelmesi için CHP’nin iktidara gelmesi lazım”dedi.

Ak Parti  Yozgat İl başkanı Yusuf Başer ise Yozgat Emlakcılar Odasını dün ziyaret etti.İl başkan yardımcılarından Suat Tinel ve Mehmet Taşdemir ile birlikte Asım Çelikel’in ofisine uğrayan İl Başkanı Yusuf Başer,oda başkanı ile yaklaşık yarım saat sohbet etti.Yozgatta pandem sürecinde emlak piyasası ile bu sektördeki çalışan emlakçıların sorunları hakkında bilgi edinen Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer,”İktidarımız bir yandan ülke sorunlarıyla uğraşırken bir yandan da koronavirüsle mücadelesini sürdürüyor.Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Siyasi partilerimiz,STK’larımız ,tüm kurum ve kuruluşlarımızla bu zor sürecin üstesinden geleceğiz” dedi.

Yozgat Emlakcılar Odası Başkanı Asım Çelikel, CHP Yozgat milletvekili Ali Keven,Ak Parti il başkanı Yusuf Başer ve beraberindeki partililere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

10/03/2021 19:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ