İYİ PARTİDEN AÇIKLAMA: İL BAŞKANIMIZIN İSTİFASI GERÇEK DEĞİLDİR

İYİ PARTİDEN AÇIKLAMA: İL BAŞKANIMIZIN İSTİFASI GERÇEK DEĞİLDİR

İYİ Partinin Yozgat il başkanı ile il ve ilçe teşkilatlarının istifasına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin gerçekle ilişkişi olmadığı açıklandı.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığından yapılan açıklamada; istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, il, ilçe ve yönetim kurullarının görevlerinin başında olduğu ifade edildi.

 İYİ Parti il başkanlığının konuya ilişkin açıklaması aynen şöyle :

 “İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı ile ilgili yerel ve sosyal medyada ortaya çıkan , “İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu istifa etti” şeklindeki asılsız haberler ne yazık ki bizleri derinden üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin içinde bulunduğu bu kritik dönemde seçim kazanma ve Türk milletinin kaderini değiştirme yolunda adım adım ilerlediğimiz şu günlerde, milleti korku ve panik ortamına sokmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklardır.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı olarak ; Asılsız ve mesnetsiz bu tür haberleri paylaşan/yayma teşebbüsünde bulunanların tespiti halinde, TCK’nun Dezenformasyon yasasında yer alan ; ‘’Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’’ maddesi gereğince savcılık aracılığı ile işlem başlatılacaktır. İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı ; İl Başkanı, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları ile görevinin başındadır.”

18/03/2023 20:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ