KÜÇÜKÇEKMECEDEKİ YOZGATLILARDAN MÜMİN GÜNLERE TAM DESTEK

KÜÇÜKÇEKMECEDEKİ YOZGATLILARDAN MÜMİN GÜNLERE TAM DESTEK

İstanbul Küçükçekmece İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mümin Günler, İstanbuldaki Yozgat STK’ temsilcileri ile Küçükçekmecede yaşamakta olan Yozgatlı hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu.

İYİ Parti İstanbul milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Buğra Kavuncu’nun yanı sıra  Yozgat platformu başkanı Kazım Ekinci, Yozgat il Dernekleri Federasyon Başkanı  Ali Haydar Tuncer ,Yozgat Kültür  ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Karabulut ,Genç yozgatlılar Derneği Başkanı Yasin Murat ile Boğazlıyan Derneği Başkanı Memiş öztekin ,  Esenler Yozgatlılar derneği,Boğazlıyan Yozgatlılar Derneği ,Güngören Yozgatlılar Derneği temsilcileri ve çok sayıda Yozgatlı vatandaşların  katıldığı iftar proğramı büyük ilgi gördü.Bu nedenle konukların bir bölümü oruçlarını ayakta açmak zorunda kaldılar.

İstanbul Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci, hemşehrimiz Mümin Günler’in İstanbul’un önemli bir ilçesinde Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin Yozgatlılar açısından sevindirici bir durum olduğunu belirterek “ İstanbuldaki Yozgatlı STK’lar olarak değerli Hemşerimiz Sayın Mümin Günler'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.Yolu  ve bahtı açık olsun. 31 Martta seçilmesi en büyük temennimizdir.Kendisini Küçükçekmecedeki hemşehrilerimizle birlikte yürekten destekliyoruz”dedi.

Küçükçekmecedeki Yozgatlıların biraraya geldiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan İYİ parti  Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Mümin Günler,hemşehrilerinin bu zorlu yarışta kendisine sahip çıkmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek özetle şunları söyledi:

“Bu gün beni yalnız bırakmadınız,bu sebeple  beni çok duygulandırdız.Hayatımın büyük kısmını Yozgat ve Yozgatlı hemşerilerime faydalı olmak için gayret sarfettim.Şimdi de Allah nasip eder,Belediye başkanı seçilirsem tüm insanlarıma kapım açık olacak..Tüm Küçükçekmeceli vatandaşlarıma adil ve şeffaf bir belediyecilik vaad ediyorum.

Bugün iftar soframa iştirak ederek beni bahtiyar ettiniz . Biliyorum Yozgatlı kadirşinas ve vefalıdır.Bunun en güzel örneği bugün salonu doldurmanız bana ayrı güç ve motivasyon verdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız değerli hemşerilerim “

27/03/2024 04:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ