GP’LİLER  GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE  TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİLER

GP’LİLER GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİLER

Gelecek Partisi nin Ankara Haymana da "YENİ BİR YOL " sloganıyla Genişletilmiş İstişare Kampı düzenledi. 

Gelecek nesiller için  "YENİ BİR YOL " sloganıyla düzenlenen İstişare kampına Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş da katıldı.
Üç gün süren kampta yapılan istişarede 
Gelecek Nesillerin kurtuluşu için Ahlaklı Özgürlükçü Demokrat çizgide YENİBİR YOL dendi.
Başkan Aydoğmuş yaptıpı açıklamada;
Gelecek Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu nun konuşmasını şöyle aktardı. 

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu  ‘Genişletilmiş İstişare Kampı’nın kapanış konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesinin üzerine yaptığı 'Siyaset yumuşama dönemine girdi' açıklamasına değindi, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘Siyasi yumuşama dönemi başlamıştır. Bugün AK Parti ile CHP’nin böyle görüşüyor olması, bazı ipotekleri siyasetin üzerinden kaldırmıştır. Bizim AK Parti ile görüşmemiz halinde, -görüşme peşinde değiliz- hiçbir CHP’linin ‘AK Parti ile iş mi tutuyorsunuz’ deme hakkı yoktur." dedi. 

Ahmet Davutoğlu Ak Partililere Seslendi. 

Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu da , AK Partililere seslenerek, "Daha geçen sene terörle işbirliğiyle suçladığınız CHP, Erdoğan görüşmesinden bir gün sonra DEM ile de görüşme yapıp Erdoğan da şimdi orayı ziyaret edecek ki bunların hepsi doğru. Bir sene önce, ‘Masanın altında HDP var’ deyip terörle işbirliği yapmakla suçladığınız CHP ile görüşüyorsunuz ki bu görüşme doğru bir görüşme, fakat  neden en yakın arkadaşlarınızla görüşmüyorsunuz?" diye sordu.
Yeni bir dönem başlıyor 

“2 günlük yaptığımız istişarelerde geldiğimiz sonuçları paylaşmak isterim diyen Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu  Birincisi: Yeni bir dönem başlıyor. Belki de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni, hatta 2016’dan bu yana ilk kez siyasetin tartışma alanı ve önü açılıyor. Bu önemli bir değişimdir. Geçmişte, son 8 yıldır ittifak partileri, Cumhur İttifakı düşmanlaştırma, şeytanlaştırma, terörle işbirliği iddiasıyla yöntemlediği bir kutuplaştırma stratejisi takip etti. Toplum karpuz gibi ortadan ikiye bölündü neredeyse. Birbiriyle konuşamaz niteliğe dönüştü insanlar. Siz iktidarı eleştirdiğinizde hain oldunuz, muhalefette olduğunuzda dış güçlerin ajanı oldunuz. Ama iktidar içindekiler de kendi hallerinden hiç memnun değillerdi. Çünkü ahlaki meşruiyetlerini kaybetmeye başlamışlardı. İktidar içindeki tartışmalar kapalı kapılar ardından yapılıyordu. İktidar bağımlılığı oluşmuştu, uyuşturucu gibi iktidarı ‘nasıl olsa güç bizde’ ataletine sevk etmişti. Şimdi siyaset özgürleşiyor. Bu, siyasi partilerin aldığı oyların ötesinde bir gerçektir. Belki de en önemlisi iktidar unsurları, AK Parti’nin içerisindeki kesimler ilk defa özgürleşiyorlar. Bu sağlık işaretidir. Muhasebe yapacaklar. ‘Neden 22 sene sonra, mutlak bir iktidar imkânına sahipken AK Parti ikinci parti konumuna düştü” şeklinde konuştu. 

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer  Aydoğmuş kamp sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. 

"YENİ BİR YOL " sloganıyla başlayan Kamp programına yoğun bir ilgi vardı. Program Genel Merkez Yöneticilerimiz, İl başkanlarımızın ve milletvekillerimizin eksiksiz katılımı ile başladı. Üç gün süren Programda Genel seçimlerin değerlendirilmesi, İllerin seçim değerlendirmesi, Gelecek Partisi nin bundan sonraki siyasi yol haritası ve alınması gereken kararlar konuşuldu.
Programda çıkan sonuç daha adil daha özgür daha ahlaklı daha demokrat bir yapıyla gelecek nesillere ümit olan bir siyasi anlayışla teşkilatları güçlendirerek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında Adaletli Ahlaklı Özgürlükçü Demokrat " YENİ BİR YOL " ile  2028 Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerine kararlı birşekilde ilerleyeceğiz diyerek giden kötü gidişatta Kurtuluşun Ahmet Davutoğlu olduğu vurgusu yapıldığını  belirtti.

08/05/2024 04:07
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ