GENÇLİK TEŞKİLATINDAN AK PARTİYE GENÇ ÜYE KAMPANYASI

GENÇLİK TEŞKİLATINDAN AK PARTİYE GENÇ ÜYE KAMPANYASI

Ak Parti gençlik kolları Ak Partiye yeni genç üyeleri kazandırmak amacıyla  Yozgat Cumhuriyet alanında  yeni bir kampanya başlattı. Ak Parti Gençlik kolları Yozgat il başkanı Yaşar Taşdemir konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi .

“Tüm ülke olarak dünyayı etkisi altına alan Covid 19 ve varyantlarına karşı büyük ve zorlu bir mücadele vermekteyiz. Ak Partimizin önce millet diyen siyaset anlayışı sayesinde dünyanın diğer gelişmiş devletleriyle yanyana getirildiğinde açıkça önde olan bir sağlık hamlesini gerçekleştiriyor birçok ülkeye yardım ediyor ve başarılarımızla taktir topluyoruz. Sadece pandeminin neden olduğu sağlık sorunları ile değil, aynı zamanda hastalığın etkilediği pekçok alanda da gerek kamusal gerek özel birçok mecrada milletimize destek ve dayanak olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Pandeminin etkisinin hissedildiği tüm alanlarda milletimizle omuz omuza vererek sosyal devletin tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyoruz. Farklı sosyal medya mecralarından, malum destekçilerin gölgesinde  yapılan türlü iftira ve hakaret saldırılarına inat, Ak Parti icraatlarıyla meydana çıkmaktan, milletinin hizmetkarı olmaktan önce ALLAH 'ın izni sonra milletimizin teveccühü sayesinde asla vazgeçmeyecektir.  Bugün Yozgat Ak Parti Gençlik Kolları olarak meydanda açtığımız standımızda bu kutlu yürüyüşe siz değerli kardeşlerimizi davet ederken, covid 19 sonrası açılan yüksek ogretim faaliyetleri için gereksinim duyduğunuz yurt ve konaklama faaliyetleri başta olmak üzere tüm destek faaliyetlerini siz değerli genç kardeşlerimize sunmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Ak Parti gençliği olarak bir vatandaşımıza yardımcı olmanın, bir olmanın, iri olmanın diri olmanın gurur ve mutluluğunu gelin birlikte paylaşalım. “

07/09/2021 01:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ