GELECEK PARTİSİNDEN  HAFTA SONU ZİYARET PROĞRAMI

GELECEK PARTİSİNDEN HAFTA SONU ZİYARET PROĞRAMI

Gelecek Partisi Yozgat il teşkilatı hafta sonu genel merkezden gelen parti mensuplarıyla birlikte kent merkezinde planladığı ziyaret ve gençlerle görüşme proğramını gerçekleştirdi.Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş,GP genel merkez gençlik politikalı başkan yardımcıları Mehmet Tekin ve Ahmet Said Durmuş ile Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Onur Akınbek proğram kapsamında önce Yozgat Kanser Hastaları moral ve motivasyon derneği başkanı Ayşe Yurdagül Esengin‘i dernek binasında ziyaret etti.

GP Yozgat il başkanı Ömer Aydoğan Dernek başkanı Esengin ve mesai arkadaşlarını ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Sağlık Bakanına seslenerek şunları söyledi:              “GP olarak Sağlık bakanımıza seslenmek istiyoruz. Kanser hastalarına moral olmak lazım, onları kanserle mücadelenin yanında birde ekonomik sıkıntıyla mücadele etmelerini istemeyin. İlaç masraflarının tamamının sgk tarafından karşılanması için yasal düzenleme yapmanızı, doktordan randevu alma sistemin acilen çözülmesini , tedaviye giderken gidiş dönüş ücretlerinin tamamının karşılanmasını talep ediyoruz. Biz de kendilerine, Gelecek Partisi olarak sosyal destek projelerimizden bahsettik. Sosyal derslerin ihtiyaç sahiplerine verilirken, günü kurtarmak için değil, geleceğini kurtarmak için vereceğimizi söyledik”

Gelecek Partisi Yozgat il teşkilatı ve konuk partili gençler,  daha sonra  Yozgatgazetesi.com yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’yı bürosunda ziyaret ederek  Yozgatın sorunlarına  ilişkin  görüş alışverişinde bulundular.

Gelecek Partisi ekibi  hafta sonu proğramının son bölümünde ise Yozgatta öğrenim görmekte olan gençlerle biraraya gelerek sohbet etti. GP İl başkanı Ömer Aydoğmuş, gençlerle yaptığı görüşmelerin ardından sonra da şu bilgileri verdi :

“Gençlerimiz bize sorunlarını ve kaygılarını anlattılar. Biz de gençlere, Gelecek Partisi olarak, Gençlerin eğitimleri üzerine uygulayacağımız bir takım projelerimizden bahsettik. Millet İttifakı ile Ahmet Davutoğlu Başkanlığında Gelecek Partisi iktidarında hiç bir öğrencinin okumak için barınma ve para kazanma çabası için girmeyeceğini, yeterli barınma imkanı sunacağımızı, maddi imkânı olmayan her öğrenciye yeteri kadar burs ücreti vereceğimizi söyledik.Gençlerin İdeallerinden vazgeçmemelerini, umutlarını her zaman canlı tutmaları gerektiğini, ülkeyi bu sıkıntıdan kurtaracak gençler olduğunu söyledik. Genç kardeşlerimize gösterdikleri ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Gelecek Partisi olarak gençlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum”

03/10/2022 00:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ