DEVA PARTİSİ YOZGAT'TA TEŞKİLATLANMA SÜRECİNDE

DEVA PARTİSİ YOZGAT'TA TEŞKİLATLANMA SÜRECİNDE

Genel başkanlığını Ali Babacan’ın yürüttüğü Demokrasi ve Atılım Partisinin kurucu İl Başkanı işadamı İsmail Yılmaz Yozgat’ta teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.Yetki belgesini aldıktan sonra kolları sıvayıp teşkilatlanma çalışmalarına başlayan İsmail Yılmaz,ilk aşamada Deva partisinin il teşkilatını kurduktan sonra Yozgatın 5 ilçesinde de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.Kurucu il başkanı İsmail Yılmaz, “ Deva Partisi adına Yozgatta partimizi iktidara taşıyacak kadroları oluşturuyoruz.Yozgatımıza hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.

DEVA Partisinin kurucu  il teşkilatında görev alanların isimleri İl Başkanı İsmail Yılmaz tarafından açıklandı. Yımazın açıklamasına göre,Anavatan Partisi Yozgat il teşkilatında uzun yıllar il başkan yardımcılığı görevinde bulunan Yozgat'ın sevilen isimlerinden Faruk Turan  Çiftçi bu partide il başkan vekili olarak görev yapacak.

ANAP’lı eski yerel siyasetçilerden Nevzat Coşkun,Veysel Ceylan ve Satılmış Bakır da DEVA partisi yönetiminde yer aldılar.DEVA partisinin il yönetiminde görev alan diğer isimler ise aynen şöyle:

“ Ahmet Köroğlu, Davut Karadavut, Başak Şahin, Mustafa Şentürk, Fazlı Öngel, Serkan Bilgin, Hamza Koçak, Edip Gürcü, Ali İhsan Özçelik, Mehmet Özdemir, Necmettin Yılmaz, Erdal Yücel Altınbek, Sefa Baran, Burak Sezer Aykar ve Üzeyir Şahin”

DEVA  5 İLÇEDE RESMEN KURULDU

İl başkanı Yılmaz, İl teşkilatının yanı sıra  Yozgat’ın 5 ilçesinde de teşkilatların resmi kuruluşlarını tamamladı.Yılmaz, DEVA ilçe başkanlarının isimlerini şöyle açıkladı :

Merkez İlçe  : Mustafa Bulut

Boğazlıyan    : Mehmet İsmail Paşaoğlu

Çekerek         : İrfan Atan

Kadışehri       : Selim Özhan

Saraykent      : Haydar Akol

Dev Partisinin Yozgatta teşkilatlandırma çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Yılmaz,partisinin kuruluş felsefesini de özetle şöyle açıkladı:
“Demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’mizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıkıyoruz.
Karşı karşıya olduğumuz sorunları aşabilmek için yeni bir vizyonla her alanda yeni stratejiler, yeni programlar, yeni planlar hazırlıyoruz.
Demokrasilerde meşru çözüm yolu siyasettir. Biz de Türkiye’nin sorunlarını siyasetle çözeceğiz.
Tüm Türkiye’ye hitap edebilmek için hareketimizin ülkemizin sorunlarına cevap olabilmesi gerekiyor. Bunun için sıfırdan başlayarak, kurduğumuz yeni partimizle siyasette beyaz bir sayfa açıyoruz.
Çalışmalarımıza başlarken, her şeyden önce “ilkeli siyaset” yapma sözü veriyoruz.
Temel değerlerimiz, İnsan haklarına saygılı olmak, özgür bir ortamda, çoğulcu demokrasiyi hayata geçirmek ve hukukun üstünlüğünü sağlamaktır.
Ülkemizde adaleti yeniden tesis etmek, işi ehline vermek, kararları istişareyle almak, kurumların itibarını korumak, şeffaf olmak ve en önemlisi “önce insan demek” de temel ilkelerimiz olacaktır.”
08/08/2020 21:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ