CHP YOZGAT TEŞKİLATLARINDAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP YOZGAT TEŞKİLATLARINDAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP Yozgat il başkanı Abdullah Yaşar,CHP Yozgat delegelerinin 25-26 Temmuz 2020  tarihinde yapılacak olan CHP olağan kurultayında genel başkanları  Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek vereceklerini açıkladı.Yaşar,konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bizler bu kurultayda da  Yozgat delegeleri olarak topyekün partimizin dürüst,çalışkan ve vizyoner lideri sayın Kılıçdaroğlunun yanında olacak ve kendisine tam destek vereceğiz.”dedi,

CHP il başkanı Yaşar ,CHP Büyük Kongresi öncesinde, CHP Yozgat milletvekili Ali Keven ve Yozgat İl ve İlçe Teşkilatı ile delegeler bir araya gelerek yaptıkları istişare toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi konusunda  tam  bir mutabakat sağladıklarını açıkladı. Yaşar,açıklamasında özetle şunları söyledi :

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, engin siyasi öngörüsüyle yerel seçimlerde iktidarın oyununu bozarak yıllar sonra Ankara, İstanbul'un sosyal demokrat belediyecilik ile kucaklaşmasını sağlamıştır. Biz biliyoruz ki, bu bir son değil yepyeni bir başlangıç. İşte bu başlangıcı 37'inci kurultayımızda genel başkanımızın etrafında kenetlenerek iktidar yürüyüşüne dönüştüreceğiz. Bu nedenle 25-26 Temmuzda sayın Kılıçdaroğlu’na yine destek vereceğiz.”

21/07/2020 18:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ